Ще се препъне ли Милан със ситните си крачки, или ще стори невиждан от 11 години подвиг?

7847
Ще се препъне ли Милан със ситните си крачки, или ще стори невиждан от 11 години подвиг?
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Милан продължава да мечтае за трофея в италианската Серия А - подвиг, който е невиждан за отбора от сезон 2010/11 насам. Преди старта на 36-ия кръг в шампионата "росонерите" имаха преднина от две точки пред шампиона Интер, а освен това имат предимство в преките двубои срещу "нерадзурите" и ще са пред тях при равен брой точки.

Минималните успехи: ключът към евентуална титла на Милан в Серия А

Милан не се намира във възможно най-добрата си форма, но след поредица от равенства се върна на победния път. Любопитно обаче е да се отбележи, че шест от последните седем победи на лидера във временното класиране идват след разлика от един гол. Сега за тях предстои сблъсък срещу тим, който е в серия от три поредни мача без поражение - деветият в класирането.

"Росонерите" гостуват на Верона в неделя, 8-и май, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех в полза на домакините е 4,40, докато за победа за водача в подреждането е 1,84 (равенството е оценено на 4,00).

Милан е в поредица от шест двубоя, в които няма поражение от този опонент. В този период обаче се е стигало и до две равенства. Три от срещите пък са давали голови зрелища на зрителите - 4:1 за Милан, 2:2 и 3:2 за "росонерите" - както завърши и последната им среща от първия дял на сезона.

Коефициентът и в този техен дуел да има над 4,5 попадения е 5,40, докато за под 2,5 гола е 2,15. Съответно ставката за това и Верона, и Милан да успеят да си отбележат поне по едно попадение е 1,74, докато за няма гол/гол е 2,20.

Корнерите (почти) са константа на Милан - Верона

Друг любопитен факт от съвременното съперничество между въпросните два отбора е, че в два поредни мача се стига до напълно идентичен брой изпълнени ъглови удари - по девет (след като в предните им две срещи имаше общо 27 изпълнени корнера - средно по 13,5 на мач).

Ако се върнем още назад в сблъсъците им, въпросният брой от точно девет ъглови удара е достигнат в четири от последните им шест директни сблъсъка във всички турнири. Коефициентът на efbet и в тази среща корнерите да са под 9,5 е 1,87, докато за над 9,5 ъглови удара в сблъсъка ставката е 1,91.

ПОКАЗАХА ЛИ МИЛАН ХАРАКТЕР - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com