След 3-те загуби в последните 4 мача: Звездният ПСЖ ще бори "дъното в Лига 1"

4116
След 3-те загуби в последните 4 мача: Звездният ПСЖ ще бори "дъното в Лига 1"
Снимка: Getty Images

Въпреки че най-сетне ПСЖ разполага с почти целия блясък в състава си, без да има сериозни проблеми с контузени, отборът се намира в кошмарна форма - три загуби в последните четири мача, а освен това последната бе особено болезнена - от Реал Мадрид с 1:3, довела до отпадане на осминафиналите в Шампионска лига.

ПСЖ си провали сезона, но трябва да го довърши

Парижани ще трябва да намерят мотивация да завършат сезона, въпреки че имат 13 точки преднина във френската Лига 1. А сега за тях предстои двубой на "Парк де Пренс" срещу последния във временното класиране - Бордо, който е на цели 40 пункта от тях.

Коефициентът на efbet за успех в полза домакините е 1,15, докато победа за гостите, които са на само три точки от спасението, е със ставка 21,00. Равенството пък е оценено на 9,60.

За последните пет сблъсъка между тези съперници има само един случай, в който Бордо е избягвал поражението - равенство 2:2. Все пак трябва да се отбележи, че в три от тези срещи Бордо се е разписвал, и то е вкарал общо седем попадения в тях. Само в два от случаите не е имало гол/гол, докато общият брой отбелязани попадения за последните им пет двубоя е 18.

Коефициентът за това и в този мач да има над 3,5 попадения е 2,00, докато за под 2,5 е 3,25. Съответно ставката за това и ПСЖ, и Бордо да успеят да отбележат в сблъсъка е 2,30, докато за няма гол/гол е 1,70.

Мбапе, Меси и Неймар: Откъде ще дойдат головете за ПСЖ срещу Бордо?

От атомното трио на Маурисио Почетино най-добре се справя Килиан Мбапе. Той има 15 гола в Лига 1, втори по индивидуални показатели от тях е Неймар с 4 шампионатни попадения, а Лионел Меси има най-малко голове от триото - 2.

Коефициентът на efbet за това Мбапе да открие резултата в мача срещу Бордо е 3,75 (и съответно 1,57 за гол по всяко време), за това да стори Неймар ставката е 4,90 (и съответно 1,90 за гол по всяко време), докато за Меси ставката е 4,40 (и съответно 1,75 за гол по всяко време).

СЛЕД ДРАМАТА С РЕАЛ МАДРИД - ЕТО КАКВО НАПРАВИ ПСЖ В ЛИГА 1

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com