След унижението над Реал: Барса "ще пердаши" и втория в Ла Лига

7083
След унижението над Реал: Барса "ще пердаши" и втория в Ла Лига
Снимка: Getty Images

Испанската Ла Лига се завърна след прекъсването за двубоите на националните отбори и още в първия кръг ще станем свидетели на сериозно дерби. Летящият високо в облаците Барселона посреща у дома втория в класирането Севиля, след като в последния си официален мач разби лидера в класирането Реал Мадрид с 4:0 в Ел Класико.

Барселона ще опита да причини на Севиля това, което стори на Реал

Мачът на "Камп Ноу" ще се състои в неделя, 3-ти април, като ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за успех на домакините е 1,50, докато за победа в полза на андалусиици е 7,20 (равенството е оценено на 4,70).

Двата отбора играят много равностойно в последно време, като за последните шест директни срещи във всички турнири има три равенства, два успеха в полза на Барселона, както и една победа за Севиля. Головете обаче не са толкова много на брой, след като в никой от споменатите мачове няма повече от 2,5 попадения (единият завърши при 3:0, но след продължения за Купата на Краля).

Коефициентът и в този сблъсък между двата тима головете да са под 2,5 е 2,05, докато за над 3,5 е 1,41. Съответно ставката за това и Барселона, и Севиля да успеят да си отбележат гол е 2,05, докато за няма гол/гол е 1,84.

Възможно ли е немислимото? Барса на Шави да подгони Реал

При успех каталунците ще изравнят по точки именно андалусииците, като дори Шави и компания ще бъдат с мач по-малко. Ако Реал пък запише втора поредна загуба, ще се стигне до сензационната развръзка Барселона да е със само шест точки зад "кралския клуб", въпреки че изоставаше с толкова много съвсем до скоро.

В четири от последните пет срещи, когато говорим само за сблъсъците им в шампионата, има двуцифрен брой изпълнени ъглови удари. В един от случаите тяхната бройка стига дори до 17. При изключението пък бяха изпълнени едва 6 корнера.

Ставката и този път корнерите да са над 9,5 е 2,30, докато за под 8,5 е 1,97. Колкото до картоните, там коефициентът на efbet да са над 6,5 в дербито между Барселона и Севиля е 2,55, докато за под 4,5 официални предупреждения е 3,25.

БАРСА С ДРАМАТИЧНА ПОБЕДА СРЕЩУ СЕВИЛЯ - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com