"Старата госпожа" с тежка визита - мачът е специален за любимия ѝ ученик

3537
"Старата госпожа" с тежка визита - мачът е специален за любимия ѝ ученик
Снимка: Getty Images

Италианският гранд Ювентус ще има тежка задача в петия кръг от местната Серия А. "Старата госпожа" вече записа грешни стъпки от началото на кампанията, като нови такива скоро след това може да означават, че за трета поредна година "бианконерите" няма да съумеят да се поздравят с успеха в първенството в края на сезона.

Ювентус с тежка визита на тима Фиорентина, Влахович се връща там

В този смисъл гостуването на Ювентус изглежда задължително за спечелване от гледна точка на Масимилиано Алегри и неговите футболисти. А тази среща ще е особено специална за голямата звезда на италианския клуб - сръбският нападател Душан Влахович, който дойде на "Ювентус Стейдиъм" след трансфер именно от Фиорентина, където направи име.

Коефициентът на efbet за успех в полза на "старата госпожа" е 2,55, докато победа за домакините от Фиорентина е със ставка 3,05. Пазарът за равенство е оценен на 3,35. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 3-ти септември, от 16:00 часа българско време.

Последната среща между двата италиански отбора отиде на сметката на Фиорентина, но ако погледнем към последните им пет двубоя във всички турнири, ще забележим, че Ювентус има преимущество в тях - три успеха за "бианконерите", едно равенство и едно поражение за тях.

Любопитен факт е, че в никой от въпросните пет сблъсъка не е видял над 2,5 попадения. Освен това само в един от тях се е стигнало до гол/гол.

Ще бъде ли отново мачът Фиорентина - Ювентус голова "суша"?

Коефициентът на efbet за това и в този слулчай попаденията да са под 2,5 е 1,86, докато за над 2,5 гола е 2,05. Съответно ставката за това и Ювентус, и Фиорентина да съумеят да си отбележат по поне едно попадение във вратите този път е 1,80, докато за няма гол/гол е 2,10.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

МИЛИК ПАК ВКАРА ЗА ЮВЕНТУС, НО ЙОВИЧ ИЗТЪРВА ДУЗПА - КАКВО СТАНА В ДЕРБИТО, НАУЧЕТЕ С ВИДЕО В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com