Съседки на България лишават Роналдо и краля на Европа от апокалиптичен сблъсък?

4116
Съседки на България лишават Роналдо и краля на Европа от апокалиптичен сблъсък?
Снимка: Getty Images

Дойде време за първата пауза за мачове на националните отбори през календарната 2022-ра година. Голяма част от зрителите предпочитат клубния футбол и очакват с нетърпение завръщането му, но в тази пауза ще станем свидетели на много важни сблъсъци, които ще решат дали ключови тимове ще вземат участие на Световното първенство в Катар по-късно през тази година.

Роналдо и Португалия в опасност: Мондиал 2022 е под голям въпрос

От дълго време насам се говори, че това ще е последният голям турнир с националния отбор за мегазвездата Кристиано Роналдо. Той и неговата Португалия обаче трябва да си го заслужат, а за целта първо приемат у дома Турция. Коефициентът на efbet за успех на "мореплавателите" в редовното време е 1,40, докато за победа на южната ни съседка е 8,60 (равенството е оценено на 5,20).

Португалия ще бъде без важни играчи като Жоао Кансело, Пепе и Ренато Санчес, а тимът в последните два мача така и не стига да успеха (равенство с Ирландия и злополучната загуба от Сърбия). Турция пък е в серия от три поредни победи. Мачът между двата тима е в четвъртък (24.03) от 21:45 часа българско време.

Разбира се, домакинът ще разчита най-много на своята звезда в нападение Кристиано Роналдо. Коефициентът за това той да вкара първия гол в мача срещу Турция е 3,20, докато негово попадение по всяко време от срещата е със ставка 1,65.

Потенциален титаничен "финал" за Мондиал 2022 между Португалия и Италия?

По същото време (24.03 от 21:45 часа българско време) един срещу друг излизат Италия и Северна Македония, а спечелилият този сблъсък ще се изправи срещу победителя измежду Португалия и Турция. Прогнозите на анализатори са за директен финал между последните два европейски шампиона за място на Мондиал 2022.

Коефициентът за това Италия да спечели срещу западната ни съседка е 1,21, а за успех на Северна Македония е 17,00. Ставката за това срещата да завърши наравно, което да наложи поне продължения, е 7,40.

Двете страни са се срещали общо два пъти до момента в историята, като и в двата случая са си вкарвали голове. В квалификациите за Световното първенство през 2018 година Италия първо печели със зрелищното 3:2 като гост, а после завършва при 1:1 у дома срещу този опонент (общо седем гола в двата мача - средно по 3,5 на среща).

Коефициентът на efbet за това в този двубой между тях да има над 3,5 гола е 2,70, докато за под 2,5 е 2,30. Съответно ставката за това и Италия, и Северна Македония да отбележат попадение в редовното време е 2,65, докато за няма гол/гол е 1,53.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com