Ювентус и Аталанта задължени да бият слабаци в Серия А

3588
Ювентус и Аталанта задължени да бият слабаци в Серия А
Снимка: Getty Images

Няма празници, няма коронавирус - футболът в Италия ще радва тифозите и днес, като програмата в Серия А предлага три мача във вторник вечер. В два от тях ще играят и два от най-разпознаваемите клубове в страната - Ювентус и Аталанта.

"Старата госпожа" не започна добре кампанията, но в последните си мачове показа, че е способна да се пребори за място в зона "Шампионска лига". Три победи в последните читири мача поставиха "бианконерите" на седма позиция с 31 пункта - с равен брой с петия и шестия Рома и Фиорентина.

Тим с една победа на пътя на Ювентус в Серия А

Сега на пътя на Ювентус е един от най-слабите отбори в Серия А през този сезон - Каляри, който заема предпоследното 19-о място и има само една победа в първенството отпреди 11 мача. efbet дава 1.21 коефициент за победа на домакина Ювентус в този мач, докато равенството е оценено на 7.25, а за победа на Каляри коефициентът е 17.00.

Каляри е с една от четирите най-слаби отбрани в първенството и с втората най-слаба атака. Ювентус пък е с най-слабата атака в топ 10 след тази на Торино, но пък може да се похвали с най-силната защита в Серия А след тези на Интер и Наполи. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.61, а за под 2,5 гола - 2.50.

НАДВИ ЛИ ЮВЕНТУС БОРЕЩИЯ СЕ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ КАЛЯРИ - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Аталанта атакува върха в Серия А срещу тим с четири поредни загуби

По същото време замесеният в битката за титлата Аталанта гостува на 18-ия Дженоа, който е в серия от четири поредни загуби в Серия А, а единствената им победа през сезона дойде срещу Каляри през септември. Аталанта допусна тежка загуба от Рома в последния кръг, но преди това бе в серия от шест поредни победи.

За днешния двубой efbet предлага 1.42 коефициент за победа на госта Аталанта, 5.25 за равенство в мача и 7.75 за победа на Дженоа. Домакините са допуснали 37 гола през сезона, а срещу атака като тази на Аталанта, която е втората най-резултатна в първенството, им предстоят тежки 90 минути. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.56.

УСПЯ ЛИ ДЖЕНОА ДА УДЪРЖИ СРЕЩУ АТАЛАНТА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com