Ювентус с тежко дерби - среща Дибала и озъбените "вълци" на Специалния

3735
Ювентус с тежко дерби - среща Дибала и озъбените "вълци" на Специалния
Снимка: Getty Images

В третия кръг от италианската Серия А ще станем свидетели на няколко зрелищни дербита. Едно от тях противопоставя Ювентус и Рома. Отборът на Специалния се намира в чудесна форма и стартира сезона с две победи. "Старата госпожа" също е без загуба, но в една от срещите се задоволи само с една точка, а не с пълния комплект от три.

Дибала се изправя срещу Ювентус, Рома на Моу набира сила

Допълнителен емоционален заряд към мача ще допринесе фактът, че през това лято "бианконерите" се разделиха с дългогодишен играч на клуба в лицето на Пауло Дибала, който впоследствие премина именно в римския гранд. Припомняме, че там той бе посрещнат по изключителен начин от привържениците.

Коефициентът на efbet дербито да бъде спечелено от домакина Ювентус е 2,40, докато за успех в полза на гостите от Рим е 3,30. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,35. Сблъсъкът между двата тима ще се състои в събота, 27-и август, от 19:30 часа българско време.

Ювентус е в серия от три поредни победи над този съперник във всички турнири. Последният от тях бе гладиаторски сблъсък, завършил със зрелищното 4:3. Резултатността в мачовете им е на ниво, като общо за последните пет мача между тези опоненти са реализирани 18 попадения. В три от случаите пък се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли Рома и Ювентус голово зрелище?

Коефициентът на efbet и в този техен двубой да има над 3,5 попадения е 3,55, докато за под 2,5 гола е 1,86. Съответно ставката за това и Ювентус, и Рома да съумеят да си отбележат по поне едно попадение във вратите е 1,81, докато за няма гол/гол е 2,10.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ЗРЕЛИЩЕН ПАС НА ДИБАЛА ОТКАЗА ЮВЕНТУС В ДЕРБИТО С РОМА (ВИДЕО)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com