Зрелищните дербита в Серия А нямат край - топ коефициенти от efbet за майстори

2744
Зрелищните дербита в Серия А нямат край - топ коефициенти от efbet за майстори
Снимка: Getty Images

Петият кръг в италианската Серия А предоставя сериозни дербита, които привържениците очакват с огромен интерес и към които неутралните фенове възлагат големи надежди, за да станат свидетели на голови спектакли. Именно тези моменти чакат и майсторите на залозите. Какви са коефициентите на efbet за дербитата?

Две големи дербита в кръга от Серия А

Едното дерби противопоставя миланските грандове Интер и Милан, докато другото два тима, които в последните години неизменно се борят за място в топ 4 на крайното класиране. Става въпрос за Лацио и Наполи, които ще излязат един срещу друг малко след дербито на Милано.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Лацио е 3,00, докато победа за Наполи е със ставка 2,45. Пазарът за равенство пък е оценен на 3,60. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 3-ти септември, от 21:45 часа българско време в Рим.

Последните три срещи в това съперничество са печелени неизменно от Наполи, като неаполитанци са завоювали четири от последните пет сблъсъка с Лацио. Римските "орли" са спечелили останалата среща, като няма нито едно равенство за въпросните пет срещи.

Резултатността между тези два тима е на ниво в последно време, като за тези пет сблъсъка са реализирани общо 20 попадения, което прави средно по четири на мач. Случаите, в които се е стигало до гол/гол в тези двубои, са три.

Лацио - Наполи: ще има ли ново голово зрелище в Серия А?

Коефициентът на efbet за това и в този случаи попаденията в среща между тези опоненти да са над 3,5 е 2,75, докато за под 2,5 гола е 2,20. Съответно ставката за това и Лацио, и Наполи да съумеят да си реализират поне по едно попадение във вратите е 1,61, докато за няма гол/гол е 2,45.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

НАПОЛИ ОБЪРНА ЛАЦИО НАСРЕД "ОЛИМПИКО" И СЕ ИЗСТРЕЛЯ НА ВЪРХА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com