Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Конференция за бъдещето на Европа – вашите възгледи, вашият глас, нашата Европа

17 декември 2021, 17:42 часа • 1534 прочитания

Ние се застъпваме за приобщаващо европейско общество, основано на принципите на солидарност, равенство, многообразие, свобода и справедливост. Ние провеждаме кампания за социална справедливост, работни места и растеж, права на потребителите, устойчиво развитие, реформи на финансовите пазари и защита на човешките права, за да създадем по-силна, по-демократична Европа и по-добро бъдеще за всички граждани.

За конференцията за бъдещето на Европа:

ЕС стартира най-голямата серия от граждански консултациидо момента. Конференцията ще бъде платформа за приобщаващи дебати по широкообхватни въпроси, които ще бъдат в основата на бъдещите политически решения. Групата на S&D в Европейския парламент също иска да достигне до всяко кътче на Европа, за да чуе гласа на хората. Платформата #Progressives4Europe е създадена по инициатива на Групата, за да обедини нашите възгледи за една по-силна Европа, а евродепутатите от S&D ще се погрижат гласът Ви да бъде чут.

Какъв е Вашият приоритет за бъдещето на Европа?

Вярваме в създаването на по-справедлива, по-устойчива и по-приобщаваща Европа, но имаме нужда от Вашата помощ. Регистрирайте се в нашата многоезична платформа, която обединява европейски прогресивни граждани, за да обсъдите предстоящите предизвикателства, да споделите Вашите идеи и да прекроите Европа към по-добро.

Присъединете се към дебата, споделете вашата визия, включете се на #Progressives4Europe.

За контакт с Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП: https://www.socialistsanddemocrats.eu/

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес