X
 
 

В Австрия - осъдиха олимпийски шампион заради сексуално насилие над деца

1047 0
В Австрия - осъдиха олимпийски шампион заради сексуално насилие над деца
Снимка: Pixabay
Олимпийският шампион в джудото Петер Зайзенбахер получи 5 години затвор за сексуално посегателство. Австриецът е блудствал с две момичета, които тренирал, информира БГНЕС, позовавайки се на BBC.

Едното от момичетата е било на 9 години, когато Зайсенбахер започнал да упражнява сексуално насилие над него. Другото било на 13.

Люк Бесон призна сексуални отношения с актриса, обвиняваща го в изнасилване

Френският режисьор Люк Бесон отрече да е изнасилвал или дрогирал млада актриса - за първи път създателят на "Петият елемент" говори пу...

Престъпленията са извършени през 90-те години и в началото на новия век.

Трета жена обвини Петер Зайзенбахер, че е упражнил сексуално насилие срещу нея по време на ваканция, докато е била на 16 години.

Известният джудист, който след края на спортната си кариера работи като треньор, отрича обвиненията.

"Не останахме с впечатлението, че трите лъжат, грешат или са се наговорили конспиративно", каза съдията по делото, което се водеше във Виена.

Един от най-уважаваните австралийски свещеници влиза в затвора за блудство с деца

Кардинал Джордж Пел, най-високопоставеният католически духовник, обвинен за сексуално насилие досега, не успя да се отърве от присъдите...

Делото срещу Зайзенбахер трябваше да започне преди три години, но той избяга от Австрия и се оказа в Грузия. По-късно олимпийският шампион от 84-та и 88-ма се озова в Украйна. Той беше върнат в Австрия през септември и делото срещу него започна.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители