10 неща, с които ще привлечете жената СКОРПИОН

15228
10 неща, с които ще привлечете жената СКОРПИОН
Снимка: iStock

Като космическа водна стихия, жените Скорпион са известни със своите силни емоции и страст към любовта. Жената с този зодиакален знак черпи силата си от психологическата и емоционалната сфера. И така, тази жена е надеждна, честна, лоялна и потайна. Управлявана от планетата Марс, жената Скорпион притежава дълбоки страстни емоции и винаги търси хора, които могат да разберат дълбочината им. Тъй като тази жена се вписва в една отличителна група, тя винаги знае какво иска и не се притеснява да направи каквото е необходимо, за да го постигне. Тя е изпълнена с мистерии, така че да бъдеш влюбен в нея може да бъде интензивно и вълнуващо преживяване. Има разнообразни начини да спечелите сърцето ѝ - от планирането на внимателни изненади до това да бъдете съпричастни и да оценявате усилията ѝ. Ето още: 

1. Бъдете малко загадъчни относно личността си

Скорпионите са много по-запленени от откриването на тайните на човека, с когото биха искали да се срещат. Вместо да разкривате всичко за себе си, опитайте се да се пошегувате малко. Опитайте се да й давате многократно сигнали, за да поддържате процеса вълнуващ и интригуващ. Нищо не очарова Скорпиона така, както дешифрирането на предизвикателни загадки.

4-те зодии, които се държат естествено на романтична среща

2. Бъдете искрени и откровени

Изкривяването на нещата е един от най-добрите начини да съблазните тази фатална жена, но винаги играйте разумно. Скорпионите не обичат лъжите и измамите. На всичкото отгоре те се възхищават на пълната прозрачност във връзката си. Така че, ако нещо ви притеснява, бъдете откровени и не се колебайте да говорите. Тъй като това момиче е интуитивно, в крайна сметка ще открие белите ви лъжи. В резултат на това шансовете ви да бъдете с нея само ще намалеят.

3. Бъдете дръзки

Представянето на личността ви като слаба или тромава само ще отблъсне тази фатална жена от вас. Жената Скорпион е силно очарована от хора със силен дух, които имат смелостта да защитават себе си и близките си. Изтъквайте оптимистичната си страна и никога не позволявайте тя да ви притиска по какъвто и да е начин.

4. Не я контролирайте

Жените Скорпион обичат да поемат отговорност за живота си и предпочитат да останат във върховна власт. Тя не харесва онези, които започват да се ровят в живота ѝ и непрекъснато я засипват със заповеди, инструкции и указания. Оставете я да поеме инициативата и ѝ осигурете пространство, за да ескалира стойността ви в нейните очи.

Как реагират различните зодии при среща със Смъртта

5. Изненадвайте я с обмислени подаръци

Опитайте се да направите коментарите си конкретни, а подаръците си - персонализирани, за да знае тя, че наистина се интересувате от нея. Дръжте под око нейните симпатии и антипатии и се уверете, че от време на време я разтапяте със сладки случайни романтични изненади.

6. Спечелете доверието ѝ

Уверете се, че подкрепяте твърденията си с факти и винаги полагайте допълнителни усилия, за да й обясните своята страна. Спечелете доверието ѝ, за да спечелите сърцето ѝ. Това е най-добрият начин да създадете дълбока връзка с жената Скорпион.  

7. Дайте ѝ да разбере, че тя е ваш приоритет

Въпреки че обича своята независимост, тя също така оценява чувството за сигурност в отношенията си. Това е причината, поради която тези жени отделят допълнително време, за да се заплетат в нишките на взаимоотношенията. Не я карайте да чака или да пренебрегва текстовите съобщения или обажданията ѝ. Позволете ѝ да покаже, че винаги сте на разположение за нея.

Мястото, на което всяка зодия среща любовта

8. Уважавайте ограниченията й

Жената Скорпион ще се възмути от вас, ако някога получи усещането, че се чувства силно притисната. Уверете се, че не я принуждавате да се отвори, а вместо това я накарайте да осъзнае, че отделянето на време е нормално. Насърчавайте я да си намери живот извън връзката, за да поддържате интереса ѝ.

9. Мотивирайте я да правите неща заедно

Присъединяването към фитнес зала, курс по танци или курс по готварство заедно е чудесен начин да бъдете с нея, като същевременно поддържате връзката си забавна и раздвижена. Вдъхновявайте я да поемате предизвикателства заедно, за да сътворявате радостни моменти, за които след това да си спомняте.

10. Не бъдете на разположение твърде много

Жената Скорпион се отличава със своята решителност и целеустременост. Затова тя обича хора, които притежават подобни черти. Не бъдете денонощно на разположение за нея. Това само ще убие интереса ѝ. Не я притискайте твърде много. Вместо това поддържайте подходящ баланс между честотата на вашите обаждания и съобщения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Съвет за всяка зодия за днес, 20 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 20 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 април 2024

5 зодии, които винаги имат голям късмет

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Съвет за всяка зодия за днес, 20 април 2024
Съвет за всяка зодия за днес, 20 април 2024

Овен Оценете финансите си и инвестирайте в себе си до разумен за вас лимит. Независимо дали купувате нещо от списъка си с желания или просто следобедно...