4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023

14957
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Интересното за тази седмица, Близнаци, е, че съзнателно ще изберете щастието пред отчаянието. Ще преживеете полулуната в Близнаци, вашия знак, и това ще ви постави пред избор: да вярвате в човека, с когото сте, или да не вярвате. Ако изберете второто, ще трябва да направите нещо радикално, за да направите промени, но ключът е, че няма да изберете второто, защото искрено вярвате в човека, когото обичате. След като и той разбере това, ще бъде щастливо вдъхновен от вашето отношение и това ще постави началото на верига от събития, които могат само да донесат все повече и повече радост във връзката ви. Тази седмица е за поправяне и продължаване напред; работите с интелигентност и реализъм и знаете какво правите. Късметът в любовта идва при вас под формата на това, че най-накрая вярвате, че това нещо може да работи.

Кои ЗОДИИ ще се сблъскат с много съдбовни промени през МАРТ 2023

Астролозите предричат за три определени зодии, че ще се радват на много сбъднати мечти и големи промени през следващия март месец, коит...

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023

ЛЪВ

Нещата вървят добре за вас, лъвове, и не искате да допуснете дори и най-малката частица съмнение, а най-хубавото е, че няма да го направите. Вие сте на прав път с романтичния си партньор и най-накрая можете да признаете, че толкова голяма част от работата пада върху раменете ви. Искате нещата да са красиви и тъй като имате контрол, дори искате да се включите повече в процеса. Всичко е чудесно за вас; най-накрая разбрахте, че работата е добра и че поддържането на тази връзка си струва.

ВОДОЛЕЙ

Трите женски имена, които носят много нещастия на собственичките си

Много хора вярват, че всяко име носи не само символика, но и орис на собственика си. Тя може да влияе на същността и съдбата на човека ...

Това, което носи късмет в картината, е Четвърт Луна в Близнаци и как тя ще повлияе на начина, по който гледате на нещата. Ще видите оптимизъм там, където всички останали виждат край. Като споделяте своите супер положителни чувства с партньора си, вие ще го издигнете до вашето ниво. Вие правите това, откакто се познавате и нямате нищо против да бъдете мотиваторът на положителна енергия във връзката си. Хубавото е, че вашият партньор никога не ви разочарова; те винаги са до вас, подкрепят всеки ваш каприз, защото вярват във вас.

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 27-03 ФЕВРУАРИ/МАРТ 2023

ТЕЛЕЦ

Сега, когато сте оставили настрана толкова много от отговорностите, които измъчваха седмицата ви, смятате, че тази нова седмица е правилният ден да се отпуснете и най-накрая да се забавлявате. Може да е в средата на работната седмица, но работата ви не изисква толкова много от вас и със сигурност не е достатъчно, за да ви спре да купонясвате. Вие и вашият партньор смятате, че заслужавате сериозна почивка. Споделяте атмосфера на любов и нежност тази седмица и двамата няма да имате нищо в сърцето си освен желанието да се обичате и да се забавлявате малко заслужено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Зодиите, които ще получат всичко, за което отдавна са мечтали през май 2024

Средата на май 2024 ще донесе космическо щастие на тези зодии

В сряда: Две зодии трябва да се вгледат в себе си, за да получат мечтаното бъдеще

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

На 15 май: Меркурий преминава през Телец, тези зодии трябва много да внимават

В сряда: Представителите на тези зодии имат нужда от прегръдка

На 15 май: Това е началото на един по-добър живот за три зодии

Съвет за всяка зодия за днес, 15 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com