Кои са най-токсичните двойки зодии?

6820
Кои са най-токсичните двойки зодии?
Снимка: iStock

Някои двойки се напасват се като пъзели и стават цели едва когато се намерят. Има някои зодии, които са изключително токсични, когато са заедно. Те може да са съвършено прекрасни хора поотделно, но заедно те са катастрофа. Тези двойки зодиакални знаци създават най-лошите партньорства, защото отношенията им са пълни с негативизъм. Колкото и работа да влагат във връзката си, те никога не могат да са щастливи заедно. В крайна сметка любовта не е единствената съставка, от която една връзка се нуждае, за да процъфтява.

Да бъдеш една от най-токсичните двойки на зодиака не изглежда голям проблем, докато не станеш такава. Постоянно се карате един с друг и по-често дори не можете да си спомните защо изобщо сте се събрали. Такива връзки са изградени от сълзи, разбито сърце и скръб. И въпреки че може да се обичате, вие не се харесвате много.

Ето най-лошите комбинации от астрологични двойки, които трябва да избягвате.

1. Овен и Телец

Овен и Телец са две зодии, които са много спорни и упорити по природа. И двата знака са възвишени и никога няма да слязат от високото, за да проведат подходяща дискусия. Ако влязат в битка, те ще изчакат другият да се извини пръв и когато никой от тях не го направи, това ще доведе до битка, която ще нарани и двете участващи страни. Тъй като Овен и Телец нямат комуникативни умения, те са една от най-токсичните двойки на зодиака.

Трудно се сдържат: Какво дразни всяка зодия?

2. Телец и Стрелец

Тези две зодии са катастрофа, защото нямат нищо общо. Телецът е земен и предпочита да прекара тих и спокоен живот, докато Стрелецът е за приключенията и купоните. Той може да бъдат привлечен от стабилността, която Телецът обещава да внесе в живота, но в крайна сметка ще се умори да води такъв обикновен живот. Телците харесват Стрелците заради тяхната бурна натура, но бързо разбират, че да накарат огнения знак да се установи не е лесно. Противоположностите могат да се привличат, но те обикновено правят най-токсичните двойки на зодиака.

3. Близнаци и Дева

Близнаци и Дева започват страхотно, но са сред несъвместимите зодии. Между двата знака обаче има незабавно неоспоримо привличане, което е трудно да се пренебрегне. Но истинските проблеми започват, когато приключи така наречената фаза на медения месец. Близнаците са слаб, нерешителен знак с идеалистичен подход към живота. Девата е по-скоро практична. Те са перфекционисти по природа и са прекарали целия си живот в работа за постигане на целите си, без да се смущават от препятствията. Кавалерското отношение на Близнаците подлудява Девата. И Близнаците няма как да не пожелаят някой по-спокоен.

4. Рак и Водолей

Ракът е много емоционална зодия, така че те се нуждаят от партньор, който може да се справи с промените в настроението им и да им съчувства, когато е необходимо. Докато Водолеят от друга страна мрази хора, които имат толкова много чувства. Те предпочитат хора, които са емоционално независими и могат да се държат на себе си, когато нещата станат тежки. Ракът неизменно става прилепнал и нуждаещ се във връзка, което всъщност е най-лошият кошмар на Водолея. Тяхната връзка в крайна сметка има горчив крах.

2 зодии се карат, 3 други зодии винаги печелят - ето кои са те!

5. Лъв и Скорпион

Лъв и Скорпион се събират с много пищност и слава. Те са тези, които публикуват глупави публикации в социалните мрежи, което кара хората да искат да имат това, което двете зодии споделят. Но само ако хората можеха да виждат през филтрите. Тези две силни зодии вярват, че всеки от тях винаги е прав, така че те никога не са тези, които правят компромис. И Лъвът, и Скорпионът са постоянно въвлечени в борба за власт и отказват да отстъпят. Те предпочитат да гледат как връзката им се разпада, отколкото да се извинят и да се променят.

6. Риби и Везни

Везни и Риби са два полюса, освен когато става въпрос за недостатъци. Риби искат някой мек и нежен, докато Везни се надяват на партньор, който е силен и решителен. Везните са открито сексуални, но Рибите са склонни да бъдат срамежливи и отделят време, за да пуснат някого в леглото си. Двата звездни знака просто не си пасват, но това, което ги прави наистина токсична двойка от зодии е, че те вдъхновяват най-лошото един в друг. Риби и Везни заедно вземат едни от най-лошите решения. Вместо да се подкрепят един друг през живота, те само ще си помагат, за да съсипят живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 5 май 2024 г.

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г.

4 зодии, които предпочитат да живеят във връзка без брак

Радост, подсладена с тъга, ще донесе Велика Събота на 4 зодии!

Не просто Велика, а Незабравима Събота очаква 4 зодии днес!

Уникално късметче за всяка зодия за 04 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 04 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 04 май 2024

4-ти май: Велика Събота е на късмет за Девите, а на любов за Лъвовете!

Дневен хороскоп за 4 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com