Овенът не е подходящ за мързеливи хора, а за Стрелец – перфекционисти: Какви мъже трябва да избягват жените от различни зодии?

7168
Овенът не е подходящ за мързеливи хора, а за Стрелец – перфекционисти: Какви мъже трябва да избягват жените от различни зодии?
Снимка: iStock

Овен

Овенът е силна и енергична жена, често с мъжествен характер, свикнала да постига всичко в живота. За нея е категорично противопоказано да свързва живота си с мързеливи песимисти и скучни хора.

Телец

Жената Телец предпочита комфорта и спокойния, премерен живот, същевременно е доста упорита и предпочита да се чувства като глава на семейството. За нея е категорично противопоказано да се запознава с алчен и егоистичен мъж, който освен това претендира да бъде лидер в една връзка.

Близнаци

Енергичните и общителни жени Близнаци живеят активен и интересен живот. Те са оптимисти, енергични, способни лесно да преодоляват всякакви трудности и да решават много проблеми едновременно. Не са подходящи за необщителен и сдържан мъж.

Рак

Раците се считат за домошари, те винаги са фокусирани върху поддържането на семейното огнище, грижата за близките. Те не могат да живеят с мъж, който не споделя житейските им ценности или работата му е на първо място.

Майската любов удря право в сърцето 3 зодии

Лъв

Лъвиците се раждат с вярата, че целият свят трябва да се върти около тях. Ако човек не цени тяхното кралско достойнство, не се възхищава на техните външни и вътрешни качества, не се гордее с тях пред своето обкръжение, той определено няма работа с такъв мъж.

Дева

Девите са перфекционисти и прагматици. Те няма да търпят до себе си мъж, който не се вписва в начина им на живот или прави нещо, което не следва установените от тях правила.

Везни

Жената Везни е роден естет, изтънчена, творческа личност, с фина душевност. Тя не приема глупостта и грубостта, така че запознанството с такива мъже е категорично противопоказано за нея.

Скорпион

Жената Скорпион има силна енергия и често мъжки характер. Тя е умна, привлекателна, уверена в себе си, но в същото време мечтае да има същия силен мъж до себе си, на когото винаги може да разчита. С плах, слаб и нерешителен, тя няма да се разбере.

Кои зодии не могат да скрият любовта си?

Стрелец

Енергичните, жизнерадостни Стрелци водят активен начин на живот и обичат приключенията. Те са упорити по отношение на целите си и невероятни късметлии. От мъжете те очакват разбиране и духовно родство. Скучен перфекционист едва ли ще съжителства дълго с нея.

Козирог

Козирозите са си интроверти, работохолици и кариеристи, те винаги ще имат работа или професионални интереси на първо място. До такава жена може да бъде само разбиращ и любящ мъж, способен да я приеме такава, каквато е.

Водолей

Най-свободолюбивият и ексцентричен знак от зодиака. Жените Водолей са умни, ерудирани, открити и лесни за общуване. Те не допускат никой да посегне на свободата им и да наложи своя начин на живот.

Риби

Риби често витаят в облаците и живеят в свой собствен, измислен свят. Те привличат мъжете със своята уязвимост и беззащитност, но се нуждаят от постоянни уверения в любов, похвала и нежност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май 2024 г.

Зодиакалният Чичко Паричко носи богатство в живота на 4 зодии днес!

Не Велика, а Късметлийска събота ще имат 4 зодии днес!

Съвет за всяка зодия за днес, 27 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com