Седмичен хороскоп за 16-22 януари 2023 г.

25815
Седмичен хороскоп за 16-22 януари 2023 г.
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ще се наложи да направите някои компромиси. Може и да не ги направите, но това със сигурност ще се отрази неблагоприятно и дълготрайно върху ваши важни отношения. В средата на седмицата помислете за преместване на друга работа. Там може би ще е вашият шанс да се изявите по начина, по който желаете. През почивните дни ще имате много шансове да възстановите качеството в отношенията си с близкия ви човек - не ги пропускайте.

Телец

През тази седмица ще имате добра възможност да повишите доходите си. При това от вас няма да се изисква кой знае какво усилие. Добро, което сте направили в миналото ще ви даде сериозно предимство пред останалите в своеобразно съревнование. Не бъдете прекалено придирчиви към себе си. В средата на седмицата може да се отпуснете и да си оставите повече време за мечти. През почивните дни направете усилия, за да повишите физическата си активност - това ще ви накара да се почувствате по-добре и ще  се отрази положително на самочувствието ви. 

Близнаци

През тази седмица ще успеете да преодолеете подсъзнателните страхове и да разрешите проблем, който дълго време ви не ви е дава мира. В сряда не се страхувайте да бъдете открити и да приемете гледната точка на някой друг. По този начин ще можете по-лесно да общувате важните за вас хора. В петък задължително излезте с приятели да се повеселите. Имате нужда да си поемете въздух. През почивните дни не гонете призраците от миналото, живейте тук и сега.

Рак

Тази седмица можете да очаквате успех в делата, свързани с отношенията. Ще бъдете много красноречиви и убедителни. Периодът е добър за провеждането на преговори и подготвянето на документи за различни инстанции. Сряда може да бъде ключовият ден от седмицата, много е важно да прекарате този ден с усещане за вътрешна свобода. В четвъртък партньорите ви могат да предложат интересен проект, който заслужава внимание, ако е необходимо, не отказвайте помощта на приятели. Прекарайте уикендите сред природата - разходете се в парка или на друго открито място, изпълнено със зеленина. 

Лъв 

През тази седмица най-накрая ще успеете да постигнете осезаем резултат в това, в което сте инвестирали толкова много усилия и в което сте вярвали толкова много. Настъпва време за най-решителните действия. Новите казуси и проекти  ще имат много добри шансове за реализация. Въпреки заетостта в професионалната сфера, не трябва да оставяте битовите въпроси без необходимото внимание. Ще имате достатъчно енергия за всичко, включително за романтика и срещи с нови хора. Петък е един от най-щастливите дни от седмицата.

Дева 

През тази седмица може да бъдете изпълнени с много странни идеи, но не трябва веднага да се заемате с тяхното изпълнение. Опитайте се да не насилвате нещата, а ги оставете да протичат плавно в живота ви. Концентрацията и скоростта на реакция ще ви помогнат да се справите със задачите. Във вторник е нежелателно да посвещавате другите в своите планове и намерения. През почивните дни може да почувствате стремеж да промените интериора и да се отървете от ненужния боклук.

Везни 

През тази седмица дарът на предвидливостта и интуицията ще ви помогнат активно във всекидневието. Ще усетите от кого трябва да стоите настрана, въпреки направените комплименти и сладки обещания. В четвъртък е вероятно да срещнете хора, които ще се интересуват горещо от проблемите ви - бъдете внимателни с тях. В неделя ще е важно да запазите самообладание и сдържаност и да не се поддавате на провокации отвън. Тогава нервите ви може да са в излишък, направете всичко възможно, за да ги обуздаете.

Скорпион 

През тази седмица е препоръчително да не поемате никакви допълнителни задължения. Някои от недостатъците ви, като прекалената емоционалност и склонност към драматизиране на текущите събития, може да попречат на амбициозните ви планове. Сряда може да ви зарадва с ценна информация, вероятно това ще бъде изгодно бизнес предложение. Не се съгласявайте веднага, но и не отлагайте прекалено много с решението си. Почивните дни посветете на тишината.

Стрелец 

Вашият творчески импулс вече е напълно способен да помете всички препятствия и трудности по пътя си. Във вашата издръжливост и благоразумие се крие ключът към успеха през тази седмица. Във вторник приятна изненада ще ви зареди с добро настроение. Събота може да бъде най-стресиращият ден от седмицата: ще ви трябва цялото ви самообладание, за да запазите спокойствие във връзка с разрешаването на семеен конфликт. Бъдете чувствителни и внимателни към близките си – възможно е някой от тях да има нужда от помощ, но да се притеснява да ви каже.

Козирог 

През тази седмица бъдете търпеливи, така ще може подходите философски към разплитането на кълбо от дребни проблеми. Обмислили сте почти всичко и втората половина на седмицата е подходящ момент да вземете окончателно решение. Ще имате нужда от дипломатичност и баланс. Не забравяйте, че бързането в този случай може да навреди. Не забравяйте за дома си, препоръчително е да отделите повече време за подреждане на нещата, да се отървете от ненужните  стари вещи и остарели отношения. В събота или неделя не отказвайте покана за парти, ще си изкарате страхотно.

Водолей 

През тази седмица се опитайте да прекарате повече време не в суматохата и не в шумни компании. Сведете комуникацията до минимум. В понеделник и вторник се опитайте да не се претоварвате, тъй като това може да повлияе, както на резултатите от работата, така и на вашето благосъстояние. В работата е желателно да се вземат предвид интересите на колегите и да се поеме инициативата, като се направи компромис. Това ще бъде във ваша полза, макар и сега да не изглежда точно по този начин. 

Риби

През тази седмица критичното ви отношение заплашва да ви вкара в конфликт с близките ви хора. Не приемайте всичко прекалено сериозно - отпуснете се, усмихвайте се по-често. Събитията в личния ви живот ще ви позволят да се освободите от илюзорни идеи и пресилени идеали, въпреки че процесът не винаги ще протича така, както бихте искали. Опитайте се да използвате по-светли радостни цветове в дрехите си. През втората половина на седмицата не бива да се натоварвате с други проблеми освен неотложни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще са "близки с тъгата" днес - неприятни спомени ще изплуват

Господари на парите - Съдбата е избрала 4 зодии в събота!

На 20-ти април: Числото 20 ще накара 4 зодии да летят от щастие!

Съвет за всяка зодия за днес, 20 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 20 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 20 април 2024

5 зодии, които винаги имат голям късмет

20-ти април: Първи по късмет ще са Везните, а по пари Телците

Дневен хороскоп за 20 април 2024 г.

Фаза на Луната на 20 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com