Стрелата на Купидон няма да пропусне тези 3 зодии до края на Април

10404
Стрелата на Купидон няма да пропусне тези 3 зодии до края на Април
Снимка: iStock

Април е месецът на възраждането и обновлението, а това може да означава много неща за много хора. Но за три късметлийски зодиакални знака това означава, че романтиката ще е във въздуха! Разберете кои три зодиакални знака ще изпитат силни емоции в оставащите дни до края на месеца.

Овен

Овните никога не се плашат от предизвикателства, така че със сигурност трябва да очакват с нетърпение този романтичен период в края на април. Овните може да се почувстват по-страстни от всякога, тъй като стрелата на Купидон ще се забие директно в сърцата им! Това е идеалното време за Овните да изразят чувствата си без страх и колебание. Освен това с ретроградната Венера Овните може да се почувстват вдъхновени да разпалят отново старите пламъци и да се свържат отново с минали любови.

Рак

Ако сте родени под знака на Рака, тогава знаете колко дълбоко емоционални можете да бъдете. В това си качество може да се почувствате особено развълнувани през последната част на април. Възползвайте се от този период, като изразявате чувствата и мислите си открито и честно. Любовният ви живот ще бъде засилен от ретроградното движение на Венера - така че не се изненадвайте, ако стара пламенна любов ви потърси или ако между вас и някой нов човек изведнъж пламне искра!

Везни

И накрая, Везните имат какво да очакват с течение на месец Април.Вероятно ще се почувствате особено отворени, когато става въпрос за сърдечни въпроси, а това може да доведе до силни емоции през следващите седмици. Тъй като Венера вече е ретроградна, има голяма вероятност Везните да се върнат към стари взаимоотношения или да се сближат с някого, който вече е близо до тях. Независимо дали става въпрос за повторно свързване с бивш партньор или за задълбочаване на отношенията с настоящия ви партньор - това определено е период за изследване и откриване.

С наближаването на края на Април трите щастливи зодиакални знака трябва да очакват вълнуващи промени, когато става въпрос за сърдечни въпроси! Овните ще се окажат по-страстни от всякога; емоциите на Раците ще се засилят, а Везните ще имат много възможности за изследване и откриване. Затова се възползвайте от дните на месец Април,защото стрелата на Купидон със сигурност ще порази сърцето Ви

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 18 май 2024 г.

Фаза на Луната на 18 май 2024 г.

Перли за Раците и диаманти за Козирозите: какви бижута са подходящи за различните женски зодии

Любовта ще почука на вратата на тези зодии след 17 май 2024

Нещо ви пречи да постигнете целите си: Ето каква е ролята на зодиите

В петък: Тези 2 зодии трябва да поискат помощ днес, за да се радват на изобилие утре

На 17 май: 3 зодиакални знака преодоляват тъгата и се освобождават от самотата

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 17 май 2024

4 зодии поемат по съвсем неочакван житейски път в края на пролетта

Уникално късметче за всяка зодия за 17 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com