Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 21 юни 2024

21 юни 2024, 05:35 часа

Овен

Периодът около слънцестоенето е време за трансформация и размисъл за това как взаимодействате със света, какво ви влияе, как отстоявате истините си и как искате да докоснете сърцата на вашето обкръжение. Това е невероятен момент да отпуснете гарда си и да пристъпите напред, за да станете архитект на съдбата си. Като сте активен участник в живота си, вие си давате възможност да покажете сърцето си на света и да се свържете с пълнотата на своите преживявания.

Телец

Още: Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

През следващите няколко дни енергията на слънцестоенето може да ви помогне да присъствате по-добре на мястото, на което се намирате в своето пътуване, за да можете да подходите към следващите си стъпки с повече умисъл. Може да се запитате: "Доколко съм инвестирал в този план за действие?" или "Как мога целенасочено да придвижа плановете си напред, като същевременно се грижа за тяхното завършване?".

Близнаци

Възможно е да почувствате необичайно количество енергия през това време, тъй като то може да събуди спяща творческа енергия, която е чакала да бъде освободена в света. Направете пауза в деня си и записвайте мислите си, когато те изплуват на повърхността. Вашето подсъзнание може да бъде по-активно, което ще ви позволи да осъзнаете по-добре убежденията си по отношение на творческия си потенциал.

Рак

За пореден път това е вашият астрологичен сезон на съзряване и е време да отпразнувате ВАС. Какви уроци сте събрали през последната година и как те са променили вътрешния ви свят? Помислете кои навици и мъдрост искате да пренесете в новата си рождена година и оставете зад гърба си това, което смятате, че вече не може да ви носи напред в новото ви лично преоткриване.

Лъв

Това е важна фаза на пренастройване, която може да ви даде смелост да трансформирате стари убеждения и да оспорите стари нагласи. Това е шанс да се почувствате свободни да правите по-мощни избори от чистотата на ума и сърцето си. Може да се запитате: "Как мога да поставя под въпрос това убеждение по нов начин?". Когато погледнем на убежденията си по различен начин, сме в състояние да видим дали това е реалистична перспектива или се основава на страх от минали преживявания.

Дева

Магията на лятното слънцестоене посипва малко вълшебен прах в мрежата и връзките ви. Това е прекрасен ден да се обградите с хора, които не само ви вдъхновяват, но и ви зареждат. Гледайте на всички като на учители и помислете на какво ви учат или дали техният светоглед ви помага да се отворите повече за живота и неговите чудеса. Пътувайте по пътя на спомените и опишете преживяване, в което сте станали свидетели на доброта или смелост от страна на приятел. Как ви е вдъхновило?

Везни

Възможно е да почувствате обновление в професионалната си сфера. Може да осъзнаете, че любопитството ви се е променило и че сте готови да осъществите някои промени, които се готвят от известно време. Може да се почувствате готови да рискувате с нов творчески проект, без да поставяте крайни срокове или да имате предварителни представи за това как ще го приеме светът. Направете място за тези нови творчески вдъхновения, за да се вкоренят в работното ви ежедневие.

Скорпион

Днес вероятно ще бъдете водени от любопитството си. Това е моментът да оставите настрана това, което вече знаете, и да си спомните, че винаги има какво още да изследвате. Ако напоследък сте се чувствали отегчени, тази енергия може да ви помогне да събудите отново желанието си да бъдете спонтанни и социални. Може да се почувствате подтикнати да се разхождате по места, където никога не сте били, но го правете с хората, които обичате.

Стрелец

Тръгнете по следите на това, което предизвиква интереса ви - това е чудесно време да почерпите нови вдъхновения. Бъдете смели и си позволете да експериментирате с различни аспекти на личността си. Ние сме многостранни същества и колкото повече опознаваме автентичната си същност, толкова повече сме способни да откриваме нови части от себе си. Когато си позволяваме да експериментираме, позволяваме на вътрешното си дете да заблести.

Козирог

Днес седнете с хората, които обичате, около лагерния огън и си разказвайте любимите си истории. Обърнете внимание на това, кои връзки лесно карат вътрешното ви дете да се появи и да заблести, в сравнение с връзките, които ви карат да се чувствате затворени и не на място. Имате мощна интуитивна чувствителност, когато става въпрос за настройване към взаимоотношенията ви. В съчетание със соматичното ви съзнание е важно да се вслушвате в интуицията си.

Водолей

Това е добро време да реорганизирате и да замените старите навици с ритуали, които ще ви послужат в дългосрочен план. Понякога ежедневните ни ритуали вече не ни се струва, че подобряват живота ни както някога. Намерете малко време за себе си и размишлявайте върху този въпрос: "Какви нови ритуали бих могъл да опитам, които потенциално биха ми помогнали да се чувствам по-уравновесен и присъстващ?"

Още: Как всеки зодиакален знак се справя с гнева си

Риби

Празнуването на лятното слънцестоене е свързано със завръщането към мястото в сърцето. Днес сърцето ви може да се чувства по-експанзивно и отворено от обикновено. Възможно е да се чувствате по-чувствителни към външния свят и да сте в състояние да доловите настроението и чувствата в заобикалящата ви среда. Ако ви е трудно да бъдете уязвими, това е невероятен момент да се облегнете на своята мекота и да се свържете с хората около вас по по-дълбок начин. Романтизирайте приятелите си, любовниците си и себе си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес