Тези четири зодии ще получат неочаквани печалби през декември 2023 г.

5439
Тези четири зодии ще получат неочаквани печалби през декември 2023 г.
Снимка: iStock/Guliver

Съветваме късметлиите да завършат проектите си на работа, да си купят пуканки, лотарийни билети и да започнат да избират подаръци за любимите хора - определено ще имат достатъчно пари!

2023 е към края си, но декември все още има време да ни изненада. Последният месец ще бъде натоварен за мнозина и то не само за празници и фирмени събития. Всички знаем, че подобно на любовния късмет, финансовият е не по-малко капризен. И, разбира се, през декември има зодии, които могат да бъдат причислени към късметлиите. Меркурий в къщата на кариерата ще активира стари проекти за тях, ще установи връзки с редовни клиенти, доставчици и ще привлече пари от неочаквани източници.

Кои са 5-те зодии, на които им върви с парите?

Рак

Ако вие сте Рак, тогава поздравления, през декември 2023 г. Вие сте самият галеник на съдбата, който може да разчита на допълнителни доходи. Освен това, може да ви се изплати бонус, дори ако повечето служители останат без него. Късметът ще ви се усмихне и когато си купите късметлийски билети. Очаквайте особено високи доходи, ако сферата ви на дейност е свързана с творчество, развлечения, кино или театър. По един или друг начин сега носителите на зодия Рак трябва да максимизират своя потенциал и таланти, за да извлекат ползите по-късно.

Телец

Телците през декември ще създадат основата за финансово благополучие за няколко месеца напред и това ще бъде заслужено. Тези трудолюбиви представители на земната стихия няма да имат нужда от нищо, те ще могат смело да изпълняват мечтите си и желанията на своите близки. Този месец Телците ще бъдат успешни в инвестиции и нови проекти.

Кои зодии имат най-голяма жажда за пари?

Скорпион

Скорпионите могат спокойно да купуват лотарийни билети, тъй като един от тях със сигурност ще бъде печеливш. Освен това, през декември 2023 г. ще им бъдат върнати стари забравени дългове. Все пак е по-добре да не губите главата си и ясно да определите областите на разходите за бъдещето.

Водолей

Водолеите са поредните късметлии, които ще имат финансов късмет през декември. Представителите на въздушния елемент ще получат достоен бонус. Ръководството не само ще насърчи финансово Водолея, но и ще започне да им се доверява напълно, като престане да следи постоянно работата им. Свободата на действие ще се отрази положително на представянето на хората от тази зодия и в края на месеца те ще получат много повече, отколкото самите те са очаквали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 14 май 2024 г.

Фаза на Луната на 14 май 2024 г.

Зодиите, които ще имат най-голям късмет през седмицата 13-19 май 2024

Зодията, която ще плаче от щастие на 13 май 2024

В понеделник: Тези две зодии се радват на неочаквано финансово богатство

На 13-ти май: Не общувайте с тези зодии, защото правят от мухата слон

Вярвате или не, тези три зодии превръщат молитвите си в реалност

Лош късмет или ангел-пазител: Тези три зодии трябва да помислят за знаците в живота си

3-те зодии, които ще се радват на едно вълшебно лято

Съвет за всяка зодия за днес, 13 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com