Зодиите, които УТРЕ ще сбъднат желанията си, стига да ги изрекат на глас

21077
Зодиите, които УТРЕ ще сбъднат желанията си, стига да ги изрекат на глас
Снимка: iStock

През утрешния ден три знака от Зодиака ще имат невероятната възможност да си сбъднат желанията, стига да ги изрекат на глас. Мощната положителна енергия на 25.07 ще обземе всички и повечето от нас ще изпитат чувството, че всичко ми е позволено и с каквото и да се захванат – ще стане реалност. Внимавайте обаче, защото най-боли, когато се сбъднат някои мечти. Така че утре бъдете внимателни с това, което си мислите и още по-внимателни с това, което изричате на глас. Желанията ви ще се сбъднат много бързо, така че говорете само неща, за които сте сигурни, че искате и ще направят живота ви по-хубав.

Утре – 25.07.2023г., желанията, които са изречени на глас, може да се сбъднат при всички хора, но при три зодиакални знака това ще се случи със сигурност. Кои са те ?

Овен

Представителите на този зодиакален знак са известни със своята сприхавост и вземането на прибързани решения заради емоциите, които не могат да контролират. Често Овните казват или правят нещо, за което могат да съжаляват буквално след няколко минути, когато се успокоят. Затова и утре те трябва да бъдат изключително внимателни, когато мислят за своите желания или отправят негативни мисли към човек, който ги е ядосал. Ако си помислите нещо лошо за някого и то се сбъдне, не се радвайте, че човекът си е получил заслуженото, по-скоро трябва да се притеснявате, защото лошите помисли винаги се връщат при този, който ги е създал и то с по-лош ефект.

Седмичен хороскоп за 24-30 юли 2023 г.

Скорпион

Представителите на зодията са склонни да се самообвиняват за какво ли не. И когато в главата им се въртят основно негативни емоции, те могат да си пожелаят нещо лошо. Да, не за друг, а за себе си. И докато Овните по-скоро ще изпратят негативни мисли към човек, който ги е ядосал, Скорпионите, защото са склонни да се самообвиняват, ще поискат нещо да им се случи на тях или просто ще кажат фраза, която има негативен заряд. Например ще си кажат “Дявол да ме вземе”, когато направят някаква глупост или не си свършат добре работата. Това няма да се случи буквално, но въпреки това денят ви със сигурност няма да е от силните ви. Затова бъдете внимателни утре какво си мислите и какво изричате на глас. По възможност говорете по-малко през утрешния ден, особено когато сте ядосани.

Риби

Рибите са известни със своята емоционалност и мечтателност. Те обичат да фантазират и да мечтаят. Техните желания обаче не са свързани с развитие в кариерата или материално богатство, а за събития в личния им живот. Ако утре Рибите кажат на глас своята мечта, то тя ще се сбъдне много бързо. Ако тяхното желание е свързано с човек, към когото имат интерес, той до няколко дни ще ги потърси и помежду им ще се зароди силна интимна връзка. Затова, преди да си помечтаете за нещо или някого, помислете наистина ли имате нужда от това в този момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

На Велики Вторник ще върви като по вода на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 30 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 30 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 30 април 2024

30-ти април: Щастливи Вторник за Водолеите, но гаден ден за Девите!

Дневен хороскоп за 30 април 2024 г.

Фаза на Луната на 30 април 2024 г.

Великденска изненада ще стопли сърцата на 3 зодии!

На пачи яйца ще бъдат насадени тези 3 зодии на Великден!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април
Луди пари ще видят 4 зодии в последния ден на април

В света на астрологията всяка зодия носи своите уникални качества. Но както обичаме да казваме, звездите обичат да чакат до последно, за да ни зарадват....