ТИР с бира се обърна в Кърджали, една жена е ранена

1335
ТИР с бира се обърна в Кърджали, една жена е ранена
Снимка: БГНЕС

Натоварен с палети шуменска бира тежкотоварен камион с ремарке се вряза в „детелината“ на входа на Кърджали тази вечер и се преобърна на метър до жилищен блок, има пострадала жена. Като по чудо няма жертви, предаде БГНЕС.

Близо 20 метра от мантинелата са скъсани и навсякъде има разпръснати палети и бутилки. Няма официална информация за инцидента, очевидци твърдят, че ранената жена в онзи момент обгрижвала дръвчетата около блока, когато камионът с все сила се стоварил там. Тя е транспортирана в болницата, кракът й е счупен, правят се всички възможни изследвания, за да се назначи подходящата терапия, заяви директорът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Атанас Митков.

Мястото на катастрофата е отцепено, движението по дясната лента при влизане в Кърджали е блокирано, спасители и огнеборци се опитват да разчистят района и да освободят камиона.

Районът около т.нар. „детелина на смъртта“ е особено рисков, чести са инцидентите с автомобили, движещи се с несъобразена скорост, които при спускането по стръмната отсечка пропадат на същото място, в годините назад имаше и загинали на място. Мнозина от струпалите се жители на близкия квартал коментираха, че шофьорът е невредим, но е категоричен нарушител, тъй като движението на подобни 15-тонни камиони по този път е забранено, за тях има входен път през село Мост. Инцидентът е станал във времето, в което учениците от втората смяна в Езиковата гимназия, която пък е в опасна близост с мястото, излизат от занятия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кърджали