10 невероятни идеи за детски кът и игри на открито

18754
10 невероятни идеи за детски кът и игри на открито
Снимка: Shutterstock

Летният сезон най-сетне отново е тук, което ни позволява да излезем от вкъщи, да вземем децата със себе си и да се насочим към най-близкия парк, за да прекараме ценно време в игри и закачки.

За щастие, вече не е толкова трудно да планираме игрите навън, тъй като в търговската мрежа могат да бъдат намерени купища любопитни играчки и приспособления. Забавата извън вкъщи никога не е била толкова голяма, като в тази статия ще ви предложим десет страхотни артикула, с които можете да изживеете безценни мигове с малките си наследници.

Тротинетка Kikka Boo Roadster

Напоследък забелязваме, че по-малките са луди по тротинетките и хвърчат навсякъде с тях. Което е разбираемо - те са лекички и лесни за управление, което позволява на по-малките деца да се забавляват страхотно, карайки ги. Ако наблизо имате хубав парк, където няма опасност от движещи се автомобили, тротинетката е чудесна идея за вашето хлапе.

Гигантски морски шах за градината Woody

Сигурно помните времената в училище, когато с вашето другарче по чин сте играли морски шах в тетрадките си. Това беше истинска класика! Сега обаче можете да поиграете морски шах с децата си и навън, под слънчевите лъчи, благодарение на страхотния артикул на Woody. Защото на чист въздух винаги е по-добре, нали?

Сгъваем детски батут Galt

Малките деца обичат, не - обожават да скачат, поради което батутът винаги е страхотна атракция за тях. Сгъваемият батут на Galt ви позволява да го пренасяте навсякъде с вас, дори и в парка или в близката градинка. Още по-хубавото е, че батутът доказано подобрява координацията на децата и тяхното равновесие.

Детска индианска палатка Djeco

Ако и вашите деца си мечтаят да бъдат индиански вождове със странни имена, водещи големи битки с каубоите и ловуващи диви животни, то чудесна идея е да ги зарадвате с напълно автентична индианска палатка. Тук вашето момче или момиче може да намери своето тайно място в света, създавайки един прекрасен кът единствено за себе си.

Детски надуваем басейн Intex

Децата обичат водата дори повече от нас, възрастните. Вашите малчугани ще ви бъдат адски благодарни, ако “разхладите” горещите им летни дни с надуваем басейн, в който могат да се потопят в игри и забавления. Ако ще купувате подобен басейн, препоръчваме ви да разгледате и удобните помпи за надуването му.

Ролкови кънки Stuf Rose

Колкото и нови играчки да навлизат в бита на децата ни, ролковите кънки си остават абсолютна класика. И днес парковете и градинките са пълни с дечица, каращи майсторски своите кънки, което е и чудесен начин за спортуване и така нужното физическо раздвижване. Още по-забавно ще е, ако и вие се научите да карате, което ще ви позволи да прекарате наистина страхотно време заедно с наследниците ви.

Детска люлка Woody тип гума

Помните ли колко забавно ви е било да се люлеете преди години, когато сте били малки? Можете да сте сигурни, че на вашето дето му е също толкова забавно. Каквито и нови неща да измислят, люлките никога няма да престанат да бъдат актуални. Ако имате хубав и подходящ двор към лятната си къща, вържете люлката и наблюдавайте внимателно колко весело ще бъде на малките да я вкарат в употреба.

Пясъчник Woody с покривало

Ако това лято нямате възможност да отидете на море, защо не пренесете морето у дома? Пясъчниците на Woody ви позволяват да осигурите едно страхотно забавление на малките деца, които, можете да бъдете сигурни, ги обожават. Дайте им една кофичка и лопатка, сипете им пясък в пясъчника и ги наблюдавайте внимателно с какво удоволствие ще започнат да строят различни фигури. Тук производителят хитро е превърнал горните ръбове на пясъчника в пейки, на които децата могат да сядат, играейки си.

Дрон Carrera RC - Race Copter

Дроновете са нещо, което реално не съществуваше по време на нашето детство, но сега нашите деца могат да се забавляват с тези забележителни рожби на съвременната технология. Дроновете Carrera RC се задвижват с дистанционно управление и хитро са снабдени с два режима на летене - за по-опитни и по-неопитни пилоти. Ако времето навън е спокойно и няма силен вятър, малчуганът ви ще забрави за всичко останало, хващайки дистанционното в ръка.

Акумулаторна кола Kikka Boo Porsche

Шофьори от малки? Защо не, нека се упражняват! Тези мини-автомобили са задвижвани от 6V батерия и позволяват на децата да имитират татко и мама, управлявайки ги с вещина. Имат съвършено реалистичен вид и могат да се карат както върху твърда повърхност, така и върху тревни покрития. Забавлението е гарантирано!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com