Отлагат мега концерта на Слави Трифонов?

27051
Отлагат мега концерта на Слави Трифонов?

Грандиозният концерт на Слави Трифонов в петък вечер е пред провал заради очакваното лошо време в София. Според прогнозите на синоптиците вероятността в столицата да се излее силен дъжд е над 70%. Нещо повече - според синоптиците над София ще вали като из ведро след 19 часа, когато хората вече ще трябва да са на трибуните на националния стадион „Васил Левски".

„Слави не е на себе си! Непрекъснато телефонира и говори ту със синоптици, ту с хора от стадиона. Проблемът е със скъпата техника, която може да бъде наводнена при един по-проливен дъжд. Възможно е шоуто да се отложи, ако наистина има силен дъжд", коментира човек от екипа му. На всичкото отгоре от съображения за сигурност е забранено на концерта да се влиза с чадъри.

Слави с голям гаф към Плевнелиев

Всички знаем за трагедията, която сполетя семейството на Росен Плевнелиев. Вчера по обяд е излъчено повторение на "Шоуто на Слави", в к...

Смяната на датата на шоуто е съпроводена с куп административни проблеми и разходи. Не е ясно и дали от „Васил Левски" може да предоставят алтернативна удобна дата, пише snews.bg.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com