Карадайъ: В ДПС нямаме проблеми с Пеевски

494
Карадайъ: В ДПС нямаме проблеми с Пеевски
Снимка: БГНЕС

В ДПС нямаме проблеми с господин Пеевски. Това заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ на пресконференция днес след първото заседание на Централния съвет, на което бяха избрани заместниците на Карадайъ.

Попитан дали са верни слуховете, че ДПС ще отлъчи Пеевски, председателят на партията посочи, че сигурно има и други слухове, но не е редно да се коментират. "Господин Пеевски сам заяви какво прави", добави още Карадайъ по повод периодичните информации, че депутатът Пеевски продава дялове във фирмите си.

ДПС избра петима заместници на Карадайъ

Централният съвет на ДПС е избрал днес петима заместник-председатели на партията. Това съобщи пресцентърът на движението във Facebook. ...

За извинението на бившия лидер на БСП Сергей Станишев за избора на Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" Карадайъ коментира, че "явно чувства необходимост да сподели неща, които е правил в политиката". И ние се информираме заедно с вас за тези му усещания, добави той, цитиран от "Дневник".

За правителството на Пламен Орешарски ние сме дали нашата оценка, присъстващите тук не сме участвали в договорки за свалянето му, коментира още Карадайъ по повод казаното от Станишев, че кабинетът "Орешарски" паднал, защото бившият лидер на ДПС Лютви Местан се договорил с ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика