Кворум в парламента има

35440
Кворум в парламента има
Снимка: БГНЕС

Най-после кворум в парламента има. Регистрираха се 166 народни представители при необходими 121 депутати.

Първата точка в програмата е ратифициране на Споразумението за търговия между ЕС и Колумбия и Перу, обяви председателят на Народното събрание Михаил Миков. Като втора точка ще се гледа споразумение между Агенция "Пътна инфраструктура" и Световната банка. Чак като седма точка ще се гледа промените по т.нар. Закон за офшорките, а девета е гледане на промени в Закона за защита на потребителите. Десета точка е Законът за защита на конкуренцията, която вече е предвидена за петък (11 юли).

Миков: Парламентът се използва безогледно за партийни интереси

Призовавам всички народни представители да участват активно в оставащите заседания на НС, защото парламентарното управление няма алтерн...

Актуализация на целия бюджет вече е задължителна. Не само на НЗОК, а като цяло, подчерта на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Слушах сутринта Гечев (бел. ред. – Румен Гечев, който е депутат от Коалиция за България, а през 90-те години беше заместник-икономически министър в правителството на Жан Виденов) по новите опорни точки за банките и как ние сме виновни за кризата, защото питаме, продължи Борисов. Искам да знам с какви пари ще се запуши дупката на сакралната дата 21 юли (бел. ред. – тогава отваря официално врати Корпоративна търговска банка). БНБ молят да не се говори по тези въпроси, но тези отговори трябва да се дадат – и да се дадат в парламента, добави бившият премиер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика