Радан Кънев: Борисов направи избор да върви с Първанов, Цацаров и Пеевски

3128
Радан Кънев: Борисов направи избор да върви с Първанов, Цацаров и Пеевски
Снимка: БГНЕС

"Аз бях подчинил всяка амбиция и лични планове на тази конституционна промяна. Заради нея поддържах власт, която не го заслужаваше, заради отмятането от постигнатия компромис напуснах властта. И останах верен и на подписа си, и на принципите си", заявява в своя профил във Фейсбук Радан Кънев.

Той пише още: "Всеки прави избори, в живота и политиката. Господин Борисов можеше да избере да се отърси от слугинажа, който му пише SMS, и от политическата зависимост от Първанов и Пеевски. С Христо (Христо Иванов - бившият правосъден министър - бел. ред.) му дадохме тази възможност на тепсия.

Радан Кънев излиза с нов десен проект за президентските избори

Подготвя се нов десен политически проект, който ще бъде готов за президентските избори тази година. Това обяви лидерът на "Демократи за...

Той направи избор да върви с Първанов и Цацаров и Пеевски, да си получава SMS-ите. Да не ми го прехвърля. Негов си е. Вярвам, че е голям човек и решава сам, не аз вместо него.

Днешното развитие показа тежестта на направения избор. В един ден властта понесе отговорността за мафията в съдебната власт и покриването на кадровите скандали. Защото за хората, които ти се отчитат, ти отговаряш.

И в същия ден получи наглото изнудване от Първанов в сферата на външната политика.

На 9 декември, г-н Борисов избра да отвори врата, която сам не може да затвори обратно. И няма съюзници, които да искат да я затворят" завършва публикацията си Кънев.

Радан Кънев: Бъдещето на Местан не е в политиката

Лютви Местан потвърди това, което десницата у нас говори от години: Институциите ни са в разпад, националната ни сигурност е в ръцете ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика