Сидеров заговори за ядрено оръжие, обеща "Атака" да се регистрира

25911
Сидеров заговори за ядрено оръжие, обеща "Атака" да се регистрира
Снимка: БГНЕС

Имам чувството от изявленията на „видни представители” на ГЕРБ, че те не желаят вот на недоверие. Ние сме тук, ще подкрепим вот на недоверие. Влизаме и се регистрираме, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на влизане в парламента за днешното заседание, на което трябва да бъде гласуван пети вот на недоверие срещу кабинета Орешарски.

В момента май ГЕРБ преговарят с ДПС. Ако е така, следващото управление на България няма да е по-добро от сегашното, добави националистът.

Волен се появи, поиска избори на 20 юли

Избори на 20-ти юли незабвно. Не виждам защо всички се стреснаха – нали искаха оставка веднага, незабавно – Реформаторите, ...

Казах ви, че това правителство се изчерпа – самите мандатоносители го признават. Орешарски трябва да подаде оставка, защото не спазва обществените интереси. Чашата преля при „позорното клякане” на Орешарски пред сенатор Джон Маккейн. А Борисов получава наставления от Маккейн в САЩ. На американците им е обещано шистов газ, на американците им е разрешено да разположат ядрени ракети, които ще бъдат преместени от Холандия, заговори и заобяснява Сидеров.

На въпрос дали Сидеров съжалява за ролята си на „златен пръст”, лидерът на „Атака” определи това за лъжа и щял днес да го докаже. Вие работите като политически коментатори, изкривявате фактологията, нахвърли се той на медиите. И изяви убеденост, че партията му ще влезе и в следващия парламент, защото последният евровот бил „най-купеният на планетата”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com