X
 
 

Слави прави нова партия, ще се казва "Има такъв народ"

6405 12
Слави прави нова партия, ще се казва "Има такъв народ"
Снимка: ПП "Няма такава държава"
След като стана ясно, че Върховният касационен съд (ВКС) окончателно е отказал да регистрира партия "Няма такава държава", реакцията на Слави Трифонов не закъсня.

"Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича „Има такъв народ“ и в логото си ще има съвсем други цветове". Това написа Трифонов преди минути в социалната мрежа Facebook.

Поводът стана решението на Темида, което се отнася до логото и името на политическата формация. Магистратите мотивираха отказа си да регистрират "Няма такава държава" с това, че "се създава възможност гражданите да свържат партийния символ със знамето на Републиката, което е незаконно". В мотивите си съдът пише още, че "формално използване на съществените елементи и цветове на националния герб и знаме в комбинация, която обуславя значително сходство с тях, също съставлява нарушение на Закона за политическите партии". ВКС напомня, че е "достатъчно внушението на използвания символ да е силно, а не символът да е напълно идентичен със знамето".

Ето и пълното изявление на Трифонов:

"Днес Върховният касационен съд отказа регистрацията на партия „Няма такава държава“, защото използвала цветовете на българското знаме.

Ами, добре. Това ли измислихте? Е, много сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования?

Съдът окончателно отказа да регистрира партията на Слави

Върховният касационен съд окончателно отказа регистрацията на партията на Слави Трифонов "Няма такава държава“. С решението се по...

Важно е съдържанието, а не опаковката.

Затова, ние, същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения, ще регистрираме нова партия. С ново име и други цветове!

Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича „Има такъв народ“ и в логото си ще има съвсем други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите сега!

Слави Трифонов – свободен гражданин със свободен дух".

Как се разви целият казус, може да си припомните в този материал.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 9 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Сл.Трифонов е най-успешният проект на Държавна сигурност за промиване на мозъци. Стовариха му безотчетни десетки милиони, неограничено време по телевизията ВСЕКИ ДЕН, ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД, отстраниха всичката възможна конкуренция, създадоха му ореол на човек, който дава тон на младите . И той хубавичко ги насочи към чалгата и простащината, към ура-патриотарството около масата и край ракията, към ко виж още ›› нспиративните идеи за злия запад, който иска да вреди на България, към възторга пред дръзкия хитрец, който забогатява с един удар, защото презира „глупавото стадо“. И възможно най-далече от идеята за свободна и честна пазарна конкуренция, за скромност, упорит труд, спестовност – нашите възрожденски добродетели, които да ни създадат отговорна и морална средна класа. Така Слави обслужи своите работодатели, създаде няколко поколения ограничени младежи, податливи на манипулиране, отчуждени от мисълта за обществената си отговорност и най-вече напълно негодни да размишляват и да се борят срещу основния проблем на държавата – враждебната намеса на Русия в нашата политика и икономика, ограбването ни оттам по няколко направления с активната помощ и съучастие на кукловодите на Трифонов.
 • Анонимен 8 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Едно нещо е извън съмнение: каквато и партия да направи Слави, тя послушно ще изпълнява руските поръчки. Пореден про-руски проект - част от хибридната война за завладяване на България.
 • Е НЕМА ТАКЪВ УРОД 7 Е НЕМА ТАКЪВ УРОД преди 4 седмици Профил на трол?
  Партията MУ трябва да се нарича "ЧАЛГОТЕКА",а логото МУ да е негова снимка със заешки ушета на ПЛЕЙБОЙ и изплезен език...
 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Не партия, а съд е нужен на този полуграмотен клоун ! За "платена" деморализация и политическа деградация на обществото !
 • Ехо 5 Ехо преди 4 седмици Профил на трол?
  Давай Трифонов, не обръщай внинание на чиновници и далавераджии! С приключването на работното им време ще спрат да пишат! До там са!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  И пак (с новото име ) няма да бъде регистриран Славуца! Заради думите ИМА или НЯМА.... те не трябва да съществуват в името. Тези думи не са ОПРЕДЕЛЕННИЕ което да охарктеризира заглавието
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  (Друга лула, не 2): На Слави най-добре би му отивала партия ПБСП - Пази боже сляпо да прогледа. Беше интересен година-две с гостите на шоуто, но след това се превърна в поръчков оплювател. Който му плати, поръчва кой да бъде оплют,иронизиран, омаскарен. Типично поведение на фурнаджийска лопата. Именно с "боички и наименования" и с "опаковка, а не съдържание" искаше да заблуди най-простоватата и на виж още ›› ивна част от народа ни.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Като българин , аз се чувствам обиден и унизен от поведението на чалгаря Славчо , който , най-нахално, иронизира и унизява Българския върховен касационен съд ! КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ТОЗИ КРЕТЕН ! Трябва незабавно да бъде санкциониран съгласно закона !
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Хайде без обиди, моля! Всеки съди по собствената си марка...
  : 15 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  партията му трябва да се казва "имаше такъв клоун"
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Не Имаше, а Има --- такъв клоун
  : 3 !
 • Анонимен ГНУСНИ СТЕ 1.2 Анонимен ГНУСНИ СТЕ преди 4 седмици Профил на трол?
  НЕ ОБИЖДАЙТЕ КЛОУНИТЕ, МОЛЯ, ТОЙ ДОРИ НЕ Е ТОВА..АКО НОВАТА МУ ПАРТИЯ, КОЯТО ДОРИ НЕ Е РЕГИСТРИРАНА УПРАВЛЯВА ТАКА "ТАЛАНТЛИВО", КАКТО Е УПРАВЛЯВАНА КАТО ТВ 7/8- ГЛЕДАЙТЕ "ШОУТО"НА ЖИВО- АЛКОХОЛИЗИРАНИ ЧИЧКОВЦИ В АЛКОХОЛЕН ЗАПОЙ ДРЪНКАТ РЪСЕЙКИ ПРОСТОТИИ- ЩЕ НИ ВЪРНЕ В РАЗВИТИЕТО НАЗАД, А И В БАНКИТЕ ИМА ОЩЕ ПАРИ ЩЕ НАРИТВАТ И ЩЕ ИЗПРАЩАТ НА БРАТЯТА, ЩЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ НА МУТРИТЕ ПРАЛИ ПАРИ В ПРОЕКТ виж още ›› ИТЕ НА ДЕДО ВИ СЛАФЧУ.
  : 1 !
Нагоре