X
 
 

Гълъбово събра 4849 лева за Михаела

1378 0
Гълъбово събра 4849 лева за Михаела
Снимка: Фейсбук
4849 лева събраха жителите на Гълъбово по време на благотворителният концерт „Бъдеще за Михаела". Благодарности за съпричастността към проблема радостта си, че в България все още има толкова добри хора, изрази бащата на момиченцето Венцислав Ангелов. 

Благотворителните събития в подкрепа на 7-годишната Михаела, която вече 6 години се бори със страшната диагноза Сарком на Юинг продължават. Утре, 22 януари, от 18 часа концерт ще има в Дома на културата "Нончо Воденичаров" в Раднево. В него участие ще вземат Народно читалище (НЧ) „Настроение“, балет „Мания“, Спортния клуб по художествена гимнастика VIP - Раднево, сестри Диневи, Милко Калайджиев, Мира, Таня Боева и други. Входът е на стойност 10 лева, билети могат да се купят от касата на Дома на културата.

Припомняме, че според лекарите единственият шанс за Михаела е имунотерапия, която не е регистрирана в България, но се прилага в Америка и Япония. За прилагането й за Михаела трябват от 24 флакона за 6 курса. Цената на един флакон е 15 хиляди евро, което означава, че за имунотерапията на детето са необходими 360 хиляди евро. Лекарствата могат да се плащат поетапно - по 60 хиляди евро за всеки курс, но първият трябва да започне в началото на февруари. Курсовете са през 20 дни. 

Дарителска сметка в лева

Уникредит Булбанк

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Свети мъченици Памфил и Порфирий
Свети мъченици Памфил и Порфирий

Памфил бил от Берит-Бейрут, презвитер в Кесария ПалестинскаРечник, известен с благотворителните си дела. Работил книжовно за запазване невредим...