Най-доброто от Sony в новия смартфон Xperia Z

73655
Най-доброто от Sony в новия смартфон Xperia Z

Вчера Sony представи най-новия се смартфон XperiaZ. С 5-инчов Full HD 1080p Reality Display, Snapdragon S4 Pro четириядрен процесор, 13-мегапикселова камера за бързи снимки и 4G LTE технология, Xperia Z притежава всички характеристики на наистина първокласен смартфон. Наред с това, телефонът предлага най-доброто от уникалните технологии, съдържание, дизайн и свързаност на Sony, за да осигури на потребителите изобилие от изживявания. Xperia Z ще бъде наличен в световен мащаб от първото тримесечие на 2013 г.

Изключително яркият и контрастен Reality дисплей на Xperia Z, работещ с Mobile BRAVIA Engine 2, пренася дългогодишния експертен опит на Sony при телевизорите в смартфона. Смартфонът разполага и с възможностите на дигиталните камери на Sony: оборудван е с Exmor RS for mobile, първият в света сензор за изображения с HDR (High Dynamic Range) видео за смартфони. HDR технологията осигурява чисти изображения при силна насрещна светлина.

Различно кино и гейминг изживяване

Sony представя едно ново, различно кино и гейминг изживяване със своя персонален 3D видео шлем HMZ-T2. Шлемът представлява видео очила...

 

Xperia Z предлага и STAMINA режим на батерията, който може да увеличи времето в режим на готовност четири или повече пъти*, като автоматично изключва изтощаващи батерията приложения, когато екранът е изключен, и ги рестартира, когато екранът отново е включен.

Sony media приложенията осигуряват идентични забавления с всички Sony устройства. Инсталираните в Xperia Z WALKMAN, Album и Movies приложения позволяват откриването на онлайн и офлайн съдържание през единична точка за достъп с нов начин за възприемане и споделяне на това съдържание.

WALKMAN приложението осигурява достъп на потребителя до цялата му свалена музика, библиотека от 18 милиона песни от Music Unlimited и социална интеграция с Facebook. Movies приложението дава на потребителите достъп до над 100 000 филми и ТВ сериали от Video Unlimited, докато Album приложението позволява лесен достъп до снимките на приятелите във Facebook, както и търсенето на снимки според местоположението.

 

X-Reality PRO процесор за новия Sony Full LED HX95

Независимо дали гледате 2D или 3D изображения, новият Full LED екран предлага наситени цветове, висок контраст и естествени, реалистичн...

Xperia Z разчита на уникален OmniBalance дизайн с елегантно заоблени ъгли и гладко огледално покритие от всички страни. Независимо от тънкия си 7,9 мм корпус, Xperia Z е изключително издръжлив с калено стъкло и нечупливо покритие на гърба и лицето, както и с най-високото ниво на водо- и прахоустойчивост (IP55 и IP57) във висок клас смартфон.

 

Вариант на дизайна на Xperia Z – Xperia ZL – също ще бъде пуснат на избрани пазари през първото тримесечие на 2013 г. Xperia ZL предлага идентично цялостно изживяване в света на забавленията, както Xperia Z, но в по-малък корпус.

Xperia Z и Xperia ZL ще стартират с Android 4.1 (Jelly Bean) и ще получат ъпгрейд до 4.2 съвсем скоро след пускането им на пазара.

Ключови характеристики на Xperia Z

Докоснете, пишете и носете навсякъде новия супер тънък и лек VAIO Duo 11

Хибридният ултрабук с приплъзваща се клавиатура от Sony комбинира продуктивността на многофункционалния компютър с удобството на табле...

51080 x 1920p full HD Reality Display с Mobile BRAVIA® Engine 2; 13MP камера с Exmor RS for mobile за бързи снимки, HDR видео, най-висок клас автоматични настройки и режим за намаляване на шума за бързо и лесно заснемане на ярки и контрастни снимки и видеа при всякакви условия; прахо– и водоустойчивост (IP55&IP57) с издръжлив стъклен дисплей; 1.5 GHz асинхронен четириядрен Snapdragon S4 процесор с 2GB RAM памет; STAMINA режим на батерията, който подобрява времето в режим на готовност поне 4 пъти.

Размери и тегло: 139 x 71 x 7, 9 мм; 146 грама

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com