Hertz/ Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти

2970
Hertz/ Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти
Снимка: Hertz/ Аутотехника

Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните служители, които управляват автомобили на Hertz/ Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова изпълни с обаяние сцената на Hertz.

„Бихме искали да благодарим на всички, че за трета поредна година празнуваме нашето партньорство, щастливи сме, че именно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz смело може да заявим, че сме тук, за да ви отведем там, където пожелаете, затова мечтайте смело, изискавайте от нас, ние сме тук, за да отговорим на Вашите очаквания. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неуморен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга.“ така приветства гостите на събитието Елена Калабакова – маркетинг мениджър на Hertz/ Аутотехника.

За мениджмънта на компанията всеки един ползвател на услугата е важен. Ние дълбоко вярваме, че дълготрайните бизнес отношения се градят преди всичко на междуличностното доверие и усещане за сигурност.

„Здравейте,

Бих искал да поздравя лично всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкова специални хора като Вас уважиха нашето събитие. За трета поредна година правим това събитие, за да изразим нашата дълбока признателност към всички наши лоялни клиенти и партньори.

Искам да напомня, че това е различно парти, което е не само за мениджърският състав, а преди всичко за потребителите на услугата, които имат преки впечатления и контакт с Hertz и предлаганата услуга. Искам да акцентирам върху няколко ключови събития от последната година

• Аутотехника ООД стана част от глобално стратегическо споразумение с Alphabet, компания, която присъства в 28 страни по света и е една от най-големите международни лизингови компании с контролиран автопарк от около 700 000 автомобила.

• Сключихме споразумение с международна компания за цялостно обучение, създаване на трайни и успешни умения за продажби и удовлетвореност

• Успешно затвърдихме позицията си на водещ доставчик на услуги по рент-а-кар и оперативен лизинг, като към края на годината компанията ще контролира автопарк от близо 3000 автомобила спрямо 1500 през 2011 година

• Амбициозните ни планове за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по изграждането на нов логистичен и бизнес център.

Обещаваме да бъдем все така отговорни към Вас нашите клиенти, като се стремим да подобряваме ежедневно нашата способност да задоволяваме Вашите нужди.

Благодаря Ви, че понякога се отнасяте снизходително към дребните грешки и пропуски които допускаме и продължаваме заедно напред, затова че със своята лоялност и подкрепа позволиха за пореден път Херц да е сред лидерите на пазара.

Благодарим за това, че сте част от голямото семейство на Херц.“ Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

Yettel показва емблематични модели смартфони в „Музея на електронните отпадъци“

Украински военни се оплакват колко по-бавен е интернетът от Starlink и как не могат да се свържат

Министерството на ел. управлението търси помощ как точно да се забранява изкуственият интелект в България

Как ще се налагат забраните за използването на изкуствения интелект в България? (СНИМКИ)

Търсите премиум смартфон с много памет и умни функции? Заложете на извънземните модели от серията Galaxy S24 с 3 години гаранция

Флорида ограничи използването на социални мрежи под 16- годишна възраст

Къде трябва да изхвърля стария си телефон и още важни въпроси за електронните отпадъци

Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта “Петък с Yettel”

Facebook връща една от най-омразните функции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии