X
 
 

Съвети за успешна кариера в IT индустрията

2010 1
photo of Съвети за успешна кариера в IT индустрията
Снимка: Tek Experts
Ако обмисляте да започнете кариера в IT индустрията и се чудите откъде да започнете, ние от Tek Experts ще ви разкрием някои от факторите, които ще ви отведат до желаната позиция. Знаем, че понякога може да бъде доста трудно да се ориентирате в разнообразието от умения и очаквания, които са необходими за конкретната длъжност. Действително изборът на позиции в IT индустрията е голям и човек може да се обърка при наличие на толкова много възможности. И тъй като ние в Tek Experts разбираме от технологии, ще ви споделим комбинацията от познания, необходими за успешна кариера в IT сектора.

Преди всичко всеки от вас трябва да притежава желание за работа в областта на технологиите и да бъде ентусиазиран от възможността да се развива в тази толкова динамична сфера.  Ето защо  вие трябва да притежавате предприемачески дух и интуиция за иновации.

В IT не става въпрос само за технически умения, а и за предоставяне на висококачествено обслужване на клиентите и разбиране на техните нужди.  Ако с готовност влизате в ролята на хора, които с експертизата си решават проблемите на другите и ако знаете как да подхождате към всяко ново предизвикателство, то тогава ще бъдете наистина успешни. По този начин ще демонстрирате, че освен големи професионалисти в своята сфера, вие успявате да изграждате взаимоотношения с клиентите.

Техническите и комуникационни умения - успешната комбинация в тех индустрията

Tek Experts би бил отличен избор за развитието на вашата кариера, ако искате да следвате вашата страст и да работите в сферата на техно...

В Tek Experts ценим високо хората с лична мотивация и опит и се възхищаваме на всички, които предпочитат да работят в екип, оценяват взаимните усилия за постигане на дадена цел и не се страхуват от обратната връзка. Необходимо е да проявите желание да се учите от останалите, да придобивате нови умения и да се адаптирате бързо. Ако покажете любопитство и стремеж за професионално развитие и растеж, със сигурност няма да остане незабелязани.

Съществуват множество пътища за кариерно развитие - от оперативни мениджъри до инженери и информационни архитекти. Освен специалисти с превъзходни технически способности в Tek Experts търсим решителни, адаптивни личности със силни комуникативни умения.

Ето защо перфектният кандидат трябва да може да си сътрудничи лесно и с всички професионалисти извън обсега на IT сферата, които са по-бизнес ориентирани.

Tek Experts – международна компания, основана в България – отвори нов офис в Нигерия

Tek Experts, международен доставчик на висококачествени услуги в сферата на бизнеса и IT поддръжката, обяви разширяването на дейността ...

Накратко това са нашите съвети за вас, а сега на ход сте вие! Ако четейки, сте си казали – „искам да опитам“, не се колебайте да излезете извън зоната си на комфорт. Помнете, че трябва да покажете комбинация от технически познания, чувство за отговорност, желание за работа в екип от ентусиазирани млади хора и амбиция да надскочите собствените си възможности.

Actualno.com

Етикети:

1 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
    т.е. 1st line support? Мислех, че ще прочета нещо стойносттно, ато се оказа фирмена реклама :)
  • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Brent-ът поевтиня рекордно, цената на бе...

За пръв път от почти 8 месеца насам цената на европейския сорт петрол Brent слезе под психологическата граница от 65 долара на барел. Т...