Днес до 41°

2817
Днес до 41°

Днес отново ще бъде слънчево и много горещо с максимални температури между 36° и 41°, в София 36°. В следобедните часове в

Източна България ще духа до умерен вятър от изток-югоизток. Във връзка с трайно засушаване на растителната покривка и очакваното сухо и горещо време до края на седмицата, е необходимо повишено внимание при работа с източници на открит огън с цел предотвратяване възникването на полски и горски пожари.

24 области с код "Оранжево" за жеги

Оранжев код е обявен в 24 области на страната за днес, заради опасно високи температури, съобщиха от НИМХ. Кодът е в сила за области...

Атмосферното налягане в сутрешните часове е малко по-високо от средното за месеца и през деня ще се понижи съвсем слабо.
В планините ще бъде топло и предимно слънчево, с незначителна купеста облачност в следобедните часове. Ще духа слаб източен, по високите части умерен североизточен вятър. Максимална температура на 1200 метра 29°, на 2000 метра 23°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с до умерен вятър от югоизток. Максимални течператури между 28° и 31°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Редактор: Георги Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com