Полицай разстреля 25-годишната си приятелка пред дискотека в Ловеч

14002
Полицай разстреля 25-годишната си приятелка пред дискотека в Ловеч

Трагичната вест от преди час бе потвърдена.

25-годишна жена е била убита пред дискотека в Ловеч. Инцидентът е станал около 5 часа в автомобил.

Полицаят от Сектор "Охранителната полиция" на Пето РПУ в Ловеч Иво Маринов, на 33-години, е прострелял с пет куршума 25-годишната си приятелка. Той е извършил престъплението със законно притежаван служебен пистолет "Макаров", въпреки че по това време не е бил на работа. Вероятно Маринов е извършил убийство превъзбуден от разминаване на интересите им с жертвата. Двамата са се познавали от социалната мрежа и са контактували главно по телефона и с есемеси.

Смъртта на жената е настъпила веднага, съобщи зкомисар Георги Иванов - директор на Областна дирекция "Полиция" в Ловеч: "Става въпрос за приятелски отношения. Кореспонденция, която са водели чрез "Фейсбук", мобилни телефони, есемеси, имали са някакви срещи между тях. Настъпило е някакво разминаване в интересите и явно превъзбуден от това нещо полицаят е извършил това тежко престъпление".

Комисар Иванов съобщи още, че убитата жена е била преследвана от полицая. Тя се е оплаквала снощи в полицията и Маринов е бил предупреден от колегите си да остави момичето. Директорът на полицията в Ловеч потвърди, че Иво Маринов е преминал успешно психо-тестовете за кандидатстване за работа в КАТ, но чрез тях не може да се установи дали има психично заболяване. Предстоят допълнителни изследвания в Института по психология на МВР.

Иво Маринов е служител в РПУ-то от 11 години. Той е задържан за 72 часа с обвинение за извършване на умишлено убийство, като при задържането си не е оказал никаква съпротива и е направил пълни самопризнания. При задържането на Маринов е установено, че той не е употребил алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Редактор: Георги Иванов

Несподелена любов погуби българка в Белград

45-годишната българка, която бе убита вчера в Белград, е застреляна от нейния приятел - 40-годишният Рацо Лазаревич.Българката и Лазаре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com