С 12 месеца по-кратък ще бъде периодът за изграждане на нов трафопост

2089
С 12 месеца по-кратък ще бъде периодът за изграждане на нов трафопост

С цел да облекчи процеса по присъединяване на нови обекти, „ЧЕЗ Разпределение България" АД оптимизира дейностите в дружеството и съкрати сроковете, зависещи изцяло от компанията. С 12 месеца по-кратък ще бъде периодът за изграждане на нов трафопост, а с два пъти е намален срокът за монтиране на нов електромер в съществуващо електромерно табло. С 4 месеца по-бързо ще се извършва присъединяването към въздушна мрежа ниско напрежение с монтаж на ново електромерно табло и средство за търговско измерване.

„Присъединяванията на нови клиенти често зависят от сложни административни, нормативни и бюрократични процедури за строителство и въвеждане в експлоатация на обекти от електроенергийната мрежа на ЧЕЗ. Ние оптимизирахме процесите, които зависят изцяло от дружеството и съкратихме времето за изпълнение до възможния минимум. Вярвам, че с това облекчаваме дейността на много от бъдещите клиенти на дружеството", каза Цветомир Ралчев, директор „Стратегическо планиране и развитие на мрежата" в ЧЕЗ Разпределение България.

Седем квартала в София с проблеми с тока

Повреда в подстанция на държавния Електроенергиен системен оператор (ЕСО) е причината за прекъсване на електрозахранването в част от ст...

Три са етапите на присъединяване на нови обекти към електроразпределителната мрежа. Първият етап е за проучване на условията за присъединяване, вторият завършва със сключване на договор и изграждане на необходимите присъединителни съоръжения. В третия етап се сключва договор с доставчик за продажба на електроенергия и обектът се включва под напрежение към електроразпределителната мрежа.

Компанията ще подкрепи всички инициативи за законови промени, които ще намалят административните тежести и сроковете по издаване на разрешителни и съгласуване на документи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество