X
 
 

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома, съобщава Нова телевизия. Това се е наложило заради затруднения в дишането на актьора.

Данаилов беше приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Тогава големият български актьор беше настанен в интензивното отделение на болницата. Според източници на медията той е събирал вода в белите дробове и се е налагало да му се направи пункция.

Стефан Данаилов влезе по спешност във ВМА

Стефан Данаилов е приет по спешност във Военно-медицинска академия, научи Нова телевизия. Големият български актьор е настанен в Интенз...

Припомняме, че след инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Илиана Илиева 6 Илиана Илиева преди 1 месец Профил на трол?
  Жалко, че хора коментират човек по този начин. Смятат се за вечни. Много прост народ и сигурно много грозен! Погледнете се в огледалото, то не спестява истината. Стефан Данаилов е актьор, творец, човек! Никой не е идеален, но злобата ви затрива!
 • баба Джебрия от турските сериали 5 баба Джебрия от турските сериали преди 1 месец Профил на трол?
  Дано да е за добро!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Ако си беше гледал само партизанските филми, щях да си замълча. Но много се изложи в политиката!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  1 комунист по-малко.Нях Нях нях....
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  На всеки филм му идва края! Интересното е че края на "Черните ангели" с Пантер е в Съдебната палата в София - както идващия край на днешната БКП-мутро-милиционерска ШАЙКАТА с БКП-побългарения ДС-патриотарстващ пeдepacтки КАТУН!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Май скоро ще гушне босилека