Убитите край Скопие имали български паспорти?

8191
Убитите край Скопие имали български паспорти?
Поне един от петимата е български гражданин

Петимата убити край скопското село Смилковци може би са имали български паспорти. Това твърдят източници на TV7 в Македония, стана ясно в предаването „Трибунал” на телевизията от площад "Македония" в Скопие.

С почти 100 %-ова сигурност поне един от петимата е български гражданин. Проверката на журналистите на телевизията е установила, че той се нарича Александър Наковски, роден на 28 август 1984 година, и е получил българско гражданство от последните три години.

Скопие: България е "Мексико на Балканите" за македонските престъпници

„Злоупотребявай с държавни пари, избягай в България и се почувствай българофил заедно с обвинението, че Македония върши политичес...

По думи на говорителя на македонското вътрешно министерство Иво Котевски пред ТV 7 – не се проверява дали жертвите са имали двойно гражданство.

Както е известно, днес сутринта пресата в Македония съобщи имената на убийците, които ликвидираха петима на 12 април край язовир Железара, близо до Скопие.

За извършители на престъплението се посочват Алил Демири (27г.), Агим Исмаилович (33г.) и неговият брат Африм (32г.). За техни съучастници в извършеното убийство се смятат Рами Сеиди (24г.) и Фейзи Азири (54г).

Трима от обвиняемите все още се издирват, а за Демири и Африм Исмаилович се предполага, че се укриват в Косово. Всички извършители са от Скопие. Смята се, че Агим Исмаилович е един от убийците, който е стрелял лично срещу младежите.

Радикални ислямисти са убийците на петимата рибари в Македония

20-тина последователи на радикалния ислям са убийците на петимата рибари край Смилковското езеро, пише днес македонският ”Утринск...

 

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com