Вежди Рашидов: Държавата ни е силиконова

22417
Вежди Рашидов: Държавата ни е силиконова
Снимка: БГНЕС

Животът ни стана безсмислено жълт. Не може по телевизиите да има само съпруги на футболисти. Държавата ни е силиконова. Това зяви Вежди Рашидов в предаването „Събуди се" по Нова телевизия.

Ние хората в България сме сбъркани и непрекъснато имаме оправдание. За култура не може само да се говори, някой трябва и да я прави.  За 25 години името на Владимир Димитров-Майстора не се появи по нито една телевизия. 

Рашидов: Кърджали винаги е била българска земя и такава ще си остане

Кърджали винаги е била българска земя и такава ще си остане – никой да не си играе с тези неща. Това каза Вежди Рашидов, депутат ...

"Мисля, че няма сближаване между ДПС и ГЕРБ. В ДПС има и честни хора", каза още той. "Аз кафе пия с приятелите си. Кафе се пие за удоволствие, така е измислено. Нямаше обаче да седна да пия с лидера на ДПС", коментира Рашидов срещата между Борисов и Местан.

"ГЕРБ ще претърпи щети от историята с тефтерчето. Това е поредната акция. Няма ли правото един човек да има личен дневник? Човекът може да не е чист, но не е чист и начинът, по който се прави. Аз бях първият министър, който беше изправен на разпит и имам документ за конфликт на интереси. Аз бях първият нарочен да бъде наблъскан. Едно тефтерче не е доказателство. Аз мога да имам 1000 тефтерчета, това значи ли, че трябва да ме вкарате в затвора? Сега ще притиснат Златанов, ще минат на следваща инстанция и ще му предложат споразумение, за да си отвори устата", категоричен бе Рашидов.

"Когато в България дойдат интересни млади политици, честни хора и един много як прокурор и когато спрем цялата тази схема на крадене 25 години, тогава ще се оправи държавата", каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com