Змии плъзнаха в центъра на "Горна баня"

21184
Змии плъзнаха в центъра на "Горна баня"

Змии плъзнаха в центъра на "Горна баня", оплакаха се пред Actualno.com граждани от квартала. Влечугите са се настанили в единия от парковете, покрай който минава пътят за Италианския лицей. Мястото е занемарено и от години не е поддържано. Въпреки това деца от къщите по улиците наоколо постоянно играят в обраслата с храсти, неокосена трева и дървета мини джунгла.

Паркът е обграден от две централни улици и малка вътрешна. Според хора от квартала, преди дни там е било блъснато дете с колело от автомобил, който дори и не спрял. Горнобанци коментират този случай, а и нашествието на влечугите в групата си в социалната мрежа Facebook. Точно там беше публикувана и снимка на змия, за която твърдят, че е направена в градинката.

След поредния прегазен в "Горна баня" НКЖИ обеща строеж на подлез и обясни що е то прелез

Съобразявайки се с неудобствата на гражданите живущи в района, ръководството на НКЖИ съвместно с Район „Овча купел“ проведо...

Студенокръвната твар била около метър и наподобявала окраската на пепелянка, като от снимката. Живеещите около тази градинка горнобанци са силно притеснени от присъствието на влечугите и търсят начин да открият кой стопанисва парка - дали е общинска собственост или е реституиран. Те смятат да потърсят отговорност за допуснатата безстопанственост, заради която паркът в центъра на квартала е превърнат в джунгла и дом за всякакви опасни твари, част от които са змиите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София