X
 
 

Безплатни профилактични прегледи университетска първа многопрофилна болница

1947 3
photo of Безплатни профилактични прегледи университетска първа многопрофилна болница
Снимка: iStock/Guliver
Безплатни профилактични прегледи стартират от 22.05.2019 г. и ще продължат до 28.06.2019 г. в университетска първа многопрофилна болница за активно лечение – София „Св. Йоан Кръстител“ ЕАЗ по УНГ, очни, кардиологични, пулмологични и хирургични болести, съобщават от лечебното заведение.

Прегледите ще се извършват в следните кабинети на болницата: по ушно-носно-гърлени болести, очни болести, белодробни болести, кардиологични (сърдечни) болести и хирургични болести.

Здравният министър откри новото родилно отделение в Стара Загора

Откриването на новия акушеро-гинекологичен комплекс в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) “Проф. д-...

Инициативата има за цел да повиши обществената информираност и да осигури достъп на по-голям брой хора до специализирана медицинска помощ.

Тази инициатива е доказала своята ефективност в годините. По този начин се осигурява своевременно диагностициране на много социално-значими заболявания, както и стартиране на тяхното лечение.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонименжоро 2 Анонименжоро преди 3 месеца Профил на трол?
  по три лева се плаща на профилактика на лекар чисти - големите пари ги взима друг - е за тези пари колко умствен капацитет от затлъстелия мозък на лекаря да се отпуши
 • пешо 1 пешо преди 3 месеца Профил на трол?
  докога лекари макар и от софия ,това нищо не означава ,амбулаторни и недоучени лекари ще провеждат профилактиките ,а не болнични специалисти със адвокати до себе си за издадени диагнози . Така с документа после с 5 годишна давност може да ги хванете и да ги накарате да ходят на курсове и т.н.
 • Анонимжороен 1.1 Анонимжороен преди 3 месеца Профил на трол?
  по 3 лева се плаща на човек при профилактика на лекар - големите пари ги взимат други .
  : 0 !