Бекъм направи успешен дебют за ПСЖ

3226

Голямата звезда на английския футбол и бивш играч на "Манчестър Юнайтед", "Реал Мадрид" и "Милан" Дейвид Бекъм направи успешен дебют за "Пари Сен Жермен", след като столичани победиха големия си съперник "Олимпик Марсилия" с 2:0 и поведе с три точки на върха на Лига 1.

Бекъм започна мача на скамейката, а възпитаниците на Карло Анчелоти поведоха в резултата още в 11-та минута след автогол на Н`Кулу. След първия гол двубоят стана двуостър, като и двата тима имаха възможности за попадение, но ги изпуснаха.

В 77-та минута Бекъм се появи в игра и направи своя дебют. Легендата на английския футбол бързо остави своя отпечатък върху срещата, като минути преди края изведе Жереми Менес, който успя да намери Златан Ибрахимович за втория гол на парижани.

ПСЖ е новият лидер във Франция

Отборът на "Пари Сен Жермен" се завърна начело във временното класиране на френския шампионат по футбол след победа над досегашния лиде...

"Това бе много голям мач и съм щастлив, че спечелихме. За мен това бе много специална вечер", сподели Бекъм след мача. С този успех парижани поведоха с три точки на върха в Лига 1 пред "Лион" и осем пред "Марсилия".

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Гол за гол".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com