Ерик Абидал напуска Барселона

7599
Ерик Абидал напуска Барселона

Френският бранител на "Барселона" Ерик Абидал съобщи, че напуска каталунците през това лято, след като контрактът му не бе подновен, предаде БГНЕС.

33-годишният футболист премина в "Барселона" от "Олимпик Лион" през лятото на 2007 година и записа почти 200 официални мача за "блаугранас", печелейки четири титли от Ла Лига и две от Шампионската лига. През последните две години здравословни проблеми пречеха на Абидал да играе - беше му открит тумор в черния дроб и след това претърпя трансплантация.

"Това е труден момент за мен. Прекарах шест години в Барселона и беше много интензивен период със съотборниците ми. Исках да продължа в Барселона, но клубът имаше други планове и ги уважавам. Напускам клуба през лятото, но ще се върна", каза още той.

Неймар струва 28 млн. евро на Барселона

Трансферът на Неймар между "Сантос" и "Барселона" за Неймар офиицално е финализиран, пише каталунският вестник "Спорт". Каталунците ще...

Президентът на БАрса Сандро Росел също подкани французина да се завърне на "Камп Ноу" след края на кариерата си. Абидал е свързван със завръщане в "Лион", а "Монако" също се интересува от услугите му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com