Георги Миланов преминава в ЦСКА Москва

5967
Георги Миланов преминава в ЦСКА Москва

Георги Миланов преминава в ЦСКА, но не в българския клуб, а в ЦСКА Москва, предаде football24.bg, позовавайки се на информация на "Труд".

Трансферната сума е около 5,5 млн. лева, а договорът между двата клуба е факт. Остава единствено футболист номер едно на България да договори личните си условия с руския клуб, за да бъде финализиран трансферът.

Гриша Ганчев официално призна, че се отказва от ЦСКА

"Не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата...

Миланов е вече в Мюнхен, където ще мине медицински прегледи в специално ангажирана от московския гранд клиника. Ако всичко е наред, халфът ще пътува директно от баварската за руската столица, пише БГНЕС.

ЦСКА следи Миланов от световната квалификация с Италия (2:2) миналия септември в София, когато 21-годишният ас вкара последния гол в двубоя на славния вратар Джанлуиджи Буфон. По-късно в България 3 пъти идва емисарят на московските армейци Валерий Непомняшчий. Спецът е изготвил пълна игрова характеристика на българина. И е препоръчал трансфер. Според договора Литекс ще получи още 1 милион евро, ако Миланов изиграе поне 50 процента от мачовете на тима в Шампионската лига и първенството на Русия.

Ако сделката стане факт, е възможно ЦСКА да поиска и брата близнак на Георги - защитника Илия Миланов. Възможно е той да подсили някои от "братските клубове" на армейците във Висшата лига на Русия. Московският ЦСКА е актуален шампион на Русия и се готви за битките в груповата фаза на Шампионската лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com