Моуриньо не вярва да остане в Реал Мадрид през следващия сезон

3870
Моуриньо не вярва да остане в Реал Мадрид през следващия сезон

Треньорът на "Реал Мадрид" Жозе Моуриньо потвърди своите думи отпреди няколко дни, че бъдещето му е свързано с клуб, различен от "Белия балет", но отрече да е казвал, че е "нещастен" на стадион "Сантяго Бернабеу", предаде БГНЕС.

По-рано през седмицата, пресата в Испания цитира думите на Маниел Алварес - президент на "Канияс", клуб от северната част на Мадрид, където играе синът на португалския специалист. Алварес твърдеше, че Моуриньо е казал в разговор с треньорите в тима, че няма да бъде в Мадрид през следващия сезон за годишната среща на тима.

Моуриньо бе попитан дали тези информации отговарят на истината на пресконференцията преди мача с "Бетис" в събота (20 април), а той отговори: "Мога да потвърдя това. Когато бях попитан дали ще съм тук през следващия сезон, аз казах `Не вярвам`. Казах, че не вярвам, че ще бъда тук на срещата през следващата година".

Моуриньо си тръгва срещу 10 млн. долара

Президентът на "Реал Мадрид" Флорентино Перес стигна до споразумение с Жозе Моуриньо. Настоящият договор на португалския специалист с ...

"Не съм нито нещастен, нито тъжен в Реал. Вече ви казах, че отношенията ми с президента Перес, със спортния директор Хосе Анхел Санчес, с клуба, са добри. Нормално е да има и някои моменти, в които се появяват проблеми между клуба и треньора, но случаят сега не е такъв, защото ние се разбираме. Най-добре е сега да мислим за това как да победим Бетис, да се класираме за финала на Шампионската лiга, да спечелим финала за Купата на Краля, а след това ще говорим за това кое е най-доброто нещо за всички страни", добави португалският наставник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com