Виолетово - коварен цвят и коварен отбор дебнат Интер

13028
Виолетово - коварен цвят и коварен отбор дебнат Интер

Неделя вечер Actualno.com отново е на италианска вълна – след дербито между „Рома” и „Ювентус”, което показа двете лица на калчото – скучно тактическо надиграване срещу взривна нападателна игра с много мисъл, следва нова порция италиански футбол.

Фиорентина – Интер, 21:45 часа

Вълци или кутрета - Ювентус ще решава какво представлява Рома

Обичате ли паста? А пица? Ако сте един от малкото, които не сте настроени положително към тези деликатеси, предстоят два дни, в които и...


Второто голямо дерби на 25-ия кръг в Серия А противопоставя шестият срещу петия във временното класиране в директна битка за място в зона Шампионска лига.

В момента в калчото има цели четири отбора, които се борят за третото място в класирането – „Лацио”, „Милан”, „Интер” и „Фиорентина”. Всички тези отбори са побрани в пет точки разлика и всеки от тях таи основателни надежди да вземе заветното място в крайното класиране.

В момента и двата отбора не са в най-добрата си форма и имат трудности. „Фиорентина” определено дръпна газта и напоследък се люшка в представянето си – точно както и „Интер”. Виола отпадна по драматичен начин от турнира за Купата на Италия от „Рома”, а нерадзурите загубиха първия мач от полуфиналите пак срещу „Рома”. „Интер” преживяха и доста унизителна загуба от „Сиена” само преди един кръг, а „Фиорентина” се представиха ужасно срещу „Ювентус” в едно от дербитата на Серия А през миналия укенд.

Ювентус показа кой е господарят в Италия

В първи мач от 24-ия кръг на Серия А шампионите от "Ювнетус" надделяха без особени проблеми над "Фиорентина" с 2:0 и по този начин пока...

Исторически погледнато „Интер” има сериозно предимство в преките двубои с „Фиорентина”. Виолетовите нямат победа над този съперник вече 15 поредни мача – от 8 февруари, 2006 година насам. Но точно сега „Фиорентина” има много удобен шанс да прекъсне тази черна серия.

Причината е, че в мача срещу „Клуж” от 1/16 финалите на Лига Европа „Интер” загуби основния си голмайстор Диего Милито. Аржентинецът скъса кръстни връзки в коляното и пропуска остатъка от сезона, а със сигурност и част от следващия. В защитата на „Интер” ще липсва и Валтер Самуел. За разлика от нерадзурите, „Фиорентина” няма никакви големи липси в състава и ще преследва победата с най-доброто, с което разполага напоследък – изключение е само трайно контузеният Джузепе Роси, който все още няма мач с екипа на виолетовите.

Средните ставки на букмейкърите сочат предимство на „Фиорентина” – 2.10 за победа на виолетовите срещу 4.30 за победа на „Интер” и 3.60 за равенство.

Прогноза: 1

Женско царство в "Лаком за гол"

Женска доминация – така накратко може да се опише положението в любимата игра на Actualno.com „Лаком за гол” след изи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com