30 фирми ще протестират срещу увеличението на тока в Стара Загора

6438
30 фирми ще протестират срещу увеличението на тока в Стара Загора

Около 30 фирми от Стара Загора ще се включат в протеста срещу увеличението на цените на тока. Това каза за Дарик един от организаторите Олег Стоилов. Две са формите на протест - шествие и спиране на производствените процеси за един час, съобщава Дарик нюз.

Сборният пункт за начало на протестното шествие ще бъде на бул. „Патриарх Евтимий" 50. То ще стартира в 11.00 часа и ще завърши най-късно в 13,00 часа на същото място. Планираният маршрут на шествието е пешеходен преход по булевард „Патриарх Евтимий" до бул. „Цар Симеон Велики" и по бул. „Цар Симеон Велики" до сградата на Община Стара Загора.

Домусчиев хем обвини ВЕИ за по-скъпия ток, хем не каза конкретни имена

„Ден на траур за българската икономика” – с такъв бадж се появи председателят на КРИБ Кирил Домусчиев в сутрешния бло...

След престой пред сградата на Областна администрация Стара Загора /със спиране на движението по ул. „Цар Иван Шишман"/ с планирано времетраене около 15 минути, шествието ще се върне до сборния пункт по същия маршрут - на изток по бул.„Цар Симеон Велики" до булевард „Патриарх Евтимий" и по булевард „Патриарх Евтимий" до сборния пункт.

Организаторите ще определят отговорници, които да следят за недопускане нарушения на обществения ред, спазване на безопасността на движението и законовите права и интереси на гражданите. За протестното шествие е уведомен по надлежния ред кметът на община Стара Загора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора