Пренеси се в Италия, Франция, Русия и Америка с Porto Maltese

13397
Пренеси се в Италия, Франция, Русия и Америка с Porto Maltese
Снимка: Porto Maltese

Ресторант Porto Maltese се намира в Paradise Center, наложен лидер като лайфстайл център за търговия и развлечение с уникално разположение между центъра на града и планината. В уютната атмосфера на ресторанта, имате възможност по всяко време да се наслаждавате на прекрасната гледка към планина Витоша и Южния парк. Но локацията не е най-голямото достойнство на заведението. Приятната лайфстайл атмосфера се подкрепя от уютния салон, хубавата музика, апетитните предложения и кулинарните пътешествия в менюто.

 

Ресторантът разполага с няколко уникални зони: Основна зала, две външни тераси- открита и закрита и VIP зала.

 

Основна зала

Основната зала разполага с капацитет да побере над 100 седящи места. Подходяща е както за семейни празненства, така и за изискани бизнес обяди и вечери.

Тераси

Ресторанта разполага с две тераси, от които имате възможността да се насладите на прекрасната гледка на планината Витоша и над Южен Парк. Гарантираме Ви, че терасите на Porto Maltese, ще Ви оставят без дъх.

VIP зала

Една от изключителните придобивки на ресторанта е VIP залата, която е изцяло в изискана обстановка с капацитет от 20-26 места подходящa за брифинги, презентации, бизнес срещи, конференции или делегации, в която гостите на ресторанта могат да потънат в своето уединение и да се усамотят, наслаждавайки се както на изключителната гледка, така и на храната.

vip zala

Рибен пазар

Горещо Ви препоръчваме да поглезите сетивата си с богатото разнообразие на Porto Maltese от пресни видове риби от цял свят.

Винена витрина

В съчетание на забележителната храна Porto Maltese ще Ви предложи подходящото вино по Ваш вкус, така, че да бъдат сетивата Ви максимално задоволени. Имате възможност да изберете от богата  колекция с над 180 вида вино произведени в България, Нова Зеландия, Франция, Италия, Чили, Грузия, Австрия, Гърция и други държави.

 

Менюто на Porto Maltese

Porto Maltese предлага над 20 вида прясна риба и разнообразни морски дарове, разположени в открита витрина и приготвени по автентична рецепта. Също така свежи салата, месни сръбски ястия, прясно изпечен хляб, домашно приготвени десерти и богата селекция от вина. Очаква ви един изключителен кулинарен „маршрут„- от морски специалитети, през вкусни сръбски ястия до приготвени с изключително внимание свежи салати. Вижте цялото меню тук.

Е, няма да крием - направо си облизахме пръстите, че при това и по няколко пъти! Гарантираме ти, че храната в Porto Maltese е дори по-вкусна, отколкото изглежда и ако си мислиш, че нещо те лъготим, увери се сам/а като отидеш на място в Мол Парадайс или си поръчаш за вкъщи. Ако избереш второто – получаваш 15% отстъпка от цената на поръчката, а ако вземеш поръчката си от място – 20%.

Какво чакаш? Обади се на телефон +359 883 30 80 20 или резервирай онлайн от тук - https://portomaltese.bg/reservation/.

Обзалагаме се, че ще си оближеш пръстите и ще ни бъдеш благодарен.

Приятен апетит!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com