Да се потопим в магията на изкуството още този уикенд с Marquee TV

1061
 Да се потопим в магията на изкуството още този уикенд с Marquee TV
Снимка: Vivacom

Макар да съществуват немалко видео стрийминг услуги, знаем, че на повечето от нас често ни се случва да сме си наумили нещо конкретно, което искаме да гледаме и нито една от платформите, за които сме абонирани, да не го предлага. Marquee TV на Vivacom се откроява от множеството като иновативна платформа, осигурявайки достъп до безброй възможности за развлечение и обогатяване по всяко време.

Богатата видеотека, в която можете да се потопите още този уикенд, включва невероятни заглавия като: документални филми „Morris Robinson: The Impossible Dream“ и „Marion Motin: Dance with the Wolf“, балет „Лешникотрошачката“ и „Спящата красавица”, „Лебедово езеро“ на П. И. Чайковски и „Mozart y Mambo“, постановката „Много шум за нищо“ от Уилям Шекспир и операта „Травиата“ от Джузепе Верди.

Нова премиум стрийминг услуга в EON

От днес Marquee TV, водещата услуга за стрийминг на сценични изкуства в световен мащаб, вече ще предлага своя видео каталог в рамките н...

Marquee TV предлага разнообразно съдържание, включващо най-доброто от магичния свят на изкуството – театър, балет, операт, класическа, модерна музика и други. Предложенията, до които любителите на изкуството ще се пренесат в Кралския театър в Лондон, Операта в Сидни, Метрополитън Опера в Ню Йорк и още много

Широката гама от съдържание, на които могат да се радват зрители от над 100 държави, е само едно от предимствата на Marquee TV. Намирането на нови артисти и изпълнения, за които дори не сте подозирали, е още едно предимство, което платформата ви предоставя. Освен това, интерфейсът на платформата е изключително удобен – потребителите не просто имат достъп до богатото съдържание, но и възможност да създават собствени плейлисти, както и да запазват своите любими изпълнения, за да ги гледат в удобен за тях момент.

Какъв по хубав начин да сложим край на един уморителен ден от това да се потопим в уюта на дома, комбиниран с безкрайните предложения на завладяващите сетивата изкуство и култура, които новата платформа осигурява?

За United Group

Николай Андреев, Vivacom: Нашите иновации дадоха тласък в развитието на целия сектор в полза на потребителите

“Лансирахме ключови иновации, които дадоха положителен тласък за развитие на целия сектор, като първите Unlimited планове, които ...

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide