Летни намаления до 200 лева от Vivacom и Xiaomi

1169
Летни намаления до 200 лева от Vivacom и Xiaomi
Снимка: Vivacom

През втората половина на юли Vivacom ще зарадва клиентите с атрактивни отстъпки до 200 лева на избрани устройства Xiaomi. В специалната промоция са включени различни смарт устройства на марката – смартфони, смарт часовници и смарт уреди за дома. Предложенията ще бъдат валидни от 17-ти до 31-ви юли в онлайн магазина на телекома.

Сред множеството устройства с намаление попада компактният флагман XIAOMI 12 5G, който e с подарък фитнес гривна MI BAND 6. Устройството впечатлява с удобния си дизайн и първокласните си спецификации. Той идва с 6,28-инчов Amoled екран, поддържащ Full HD+ резолюция и 120 Hz честота на опресняване. Дисплеят изпъква с практичния си размер и безупречния скенер за пръстови отпечатъци. XIAOMI 12 5G е оборудван с мощния чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm, като притежава 8 GB RAM и 256 GB вградена памет. Основната камера на модела е съставена от три сензора – 50 MP камера с бленда f/1.9, 13 MP ултракъсофокусна и 5 MP телемакро камера. Налична е и солидна 32 MP селфи камера с отлични детайли и регулиране на нивото на размазване. Устройството разполага с 4500 mAh батерия, 67W бързо зареждане и операционна система Android 12.

Vivacom предлага най-новата серия смартфони Xiaomi 13

Vivacom ще зарадва всички почитатели на марката Xiaomi с най-новите модели смартфони – Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 Litе....

XIAOMI REDMI 10 5G е бюджетен представител на серията REDMI, който идва с 6,58-инчов LCD дисплей, 90 Hz честота на опресняване и стъклен протектор Gorilla Glass 3 за максимална защита от счупване. Смартфонът използва 7-нанометровия чипсет Dimensity 700 на MediaTek и осемядрен процесор с тактова честота до 2.2 GHz с отлична производителност. XIAOMI REDMI 10 5G притежава 50 MP основна, 2 MP дълбочинна и 5 MP предна камера. Моделът се отличава с дълга продължителност на батерията с капацитет от 5000 mAh, 18W бързо зареждане, сензори за пръстови отпечатъци и лицево разпознаване и FM Radio.

Високоефективният въздухопречиствател XIAOMI MI AIR PURIFIER PRO H също е част от промоционалната кампания на Vivacom. Устройството използва качествен филтриращ материал за премахване на замърсители и неприятни миризми от въздуха, като защитава здравето на вашето семейство по всяко време. Пречиствателят тежи 9.6 кг, има капацитет на почистване до 600 m³/час и до 72 кв.м площ и е съвместим с Android и IOS.

Серията от намалени смарт уреди за дома се допълва и от робот прахосмукачката XIAOMI ROBOT VACUUM E10 EU, която притежава миеща функция. Батерията има живот от 110 мин., а всмукателната мощност е 4000 Pa. Прахосмукачката разполага с интелигентен резервоар за вода с равномерно пускане, за да се избегне повреждане на пода. XIAOMI ROBOT VACUUM E10 EU работи с приложението MI Home и Google.

Всички смарт устройства на марката XIAOMI с отстъпка до 200 лева в онлайн магазина на Vivacom може да откриете ТУК.

Vivacom предлага най-новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi

През май Vivacom дава възможност на всички почитатели на марката Xiaomi да се възползват от най-новите модели смартфони – Xiaomi ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide