Смартфоните на месец януари от Vivacom са Samsung Galaxy Z Flip3 5G и Samsung Galaxy S21 FE 5G

1887
Смартфоните на месец януари от Vivacom са Samsung Galaxy Z Flip3 5G и Samsung Galaxy S21 FE 5G
Снимка: Samsung

През първия месец от новата година смартфоните на месеца в търговската мрежа на Vivacom са Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB и Samsung Galaxy S21 FE 5G. Това са два от най-добрите модели на Samsung, с богата функционалност, висока производителност и работят в 5G мрежата на оператора, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорта**.

Смартфоните ще могат да бъдат закупени от оператора при атрактивни условия – с 36-месечен лизинг, в комбинация 2-годишен абонамент за мобилните тарифи Unlimited 50 и Unlimited 150 5G. По този начин Vivacom прави 5G устройствата още по-достъпни за българските потребители, в комбинация със своите мобилни услуги от пето поколение.

Vivacom пуска на пазара новия смартфон Samsung Galaxy S21 FE 5G

Vivacom първи сред операторите пусна на българския пазар най-новия смартфон на Samsung – модела Samsung Galaxy S21 FE 5G. Моделът...

Samsung Galaxy Z Flip3 5G е един от новите смартфони със сгъваем екран на Samsung, позициониран като първия водоустойчив модел със сгъваем дисплей в света. Със своя неподражаем дизайн той съчетава функционалност, компактност и стил. В разгънато положение диагоналът на екрана е 6.7-инчов. Устройството е с Infinity-O Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 2640 x 1080 и 120 Hz честота на опресняване. Телефонът има и един по-малък външен дисплей с 1,9-инчов диагонал, за да улесни потребителите при проверка на известия в сгънато състояние. Основната му камера е двойна, с 12 MP сензори, а селфи камерата е 10 MP, което осигурява висококачествени снимки за всички любители и професионалисти. Процесорът на устройството е осемдрян и гарантира висока производителност дори при по-големи натоварвания.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128 GB се предлага на цена от 45,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с 2- годишен договор с мобилен план Unlimited 150.

Samsung Galaxy S21 FE 5G от своя страна е компактен (155.7 x 74.5 x 7.9 мм.) и модерен смартфон с поддръжка на мобилни комуникации от пето поколение.. Има 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 1080 х 2400 и 85,5% съотношение на екрана към корпуса и 120 Hz честота на опресняване за супер плавна картина. Сред предимствата му са най-новият и мощен 8-ядрен процесор, създаден по 5 нанометрова технология  за оптимална производителност и батерия с капацитет 4500 mAh, която гарантира заряд през целия ден.

Устройството разполага с три основни камери за истински професионални кадри: 12 MP широкоъгълен сензор, един 8 MP телефото и още един 12 MP ултраширокоъгълен. Селфи камерата е 32 MP и работи отлично и в условия на ниска осветеност за ярки и контрастни портрети по всяко време на денонощието. Моделът работи с операционна система Android 12 и поддържа най-популярните услуги за позициониране – американската GPS, руската GLONASS, китайската BDS и европейската GALILEO. Сред екстрите му са още FM радио, сензор за пръстови отпечатъци, акселерометър, жироскоп, компас, както и поддръжка на Bixby. .Моделът се предлага в четири свежи цвята: графитено сиво, маслено зелено, лавандула и бяло.

Новият таблет Samsung Galaxy Tab A8 вече е във Vivacom

В началото на новата година Vivacom пуска за българските почитатели на марката Samsung новия таблет Samsung Galaxy Tab A8. Той ще се пр...

Samsung Galaxy S21 FE 5G може да бъде закупен за 33,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца, в комбинация с 2- годишен договор с мобилен план Unlimited 150.

Двата нови модела на Samsung с поддръжка на 5G са достъпни на посочените цени в цялата търговска мрежа на Vivacom до края на месец януари. Повече информация има тук.

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide