MTV представя Varna Beach – най-голямото музикално събитие в България

3332
MTV представя Varna Beach – най-голямото музикално събитие в България
Снимка: MTV VARNA BEACH

MTV обяви, че това лято ще осъществи MTV presents VARNA BEACH – грандиозно музикално събитие на живо и на открито. Фестивалът ще се проведе в Морската столица и е организиран съвместно с Община Варна.

MTV presents VARNA BEACH, ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV и ще включва впечатляващо присъствие на много световноизвестни изпълнители.

Варна е красив град и оживена културна дестинация, което я прави идеалното място за музикално събитие на живо, коментираха организаторите. От MTV споделиха, че нямат търпение да започнат работа, както и че смятат, че MTV presents VARNA BEACH ще спомогне и за популяризирането на най-добрите неща, които България може да предложи на света.

Бионсе с номинация "за послание" на Европейските музикални награди на MTV

Суперзвездата на ритъм енд блуса Бионсе и канадските рокаджии "Аркейд файър" са сред номинираните в новата категория за песен с послани...

"Това е фантастичен ден за България. Вълнуваме се от факта, че на 15 юли ще бъдем домакин на MTV във Варна и това ще бъде най-голямото събитие на живо, организирано някога в града. Осъществяването на такова впечатляващо музикално и медийно събитие в България създава голям положителен ефект, потенциално предоставяйки изключителен икономически стимул и позитивно отношение сред младите хора на България", каза пред медиите г-н Иван Портних, кмет на Община Варна.

Робърт Куирк, президент на ROQU Media заяви: "Събитията на MTV винаги са грандиозни и ефектни. Хората от Варна и България могат да бъдат много горди от това невероятно партньорство, което отне две години на преговори до неговото успешно приключване. Трите основни цели, които сме си поставили при осъществяването на този удивителен международен проект са на първо място популяризиране на България по цял свят като една невероятна дестинация, стимулиране на икономическия растеж на страната и не на последно място, събитието ще мотивира и вдъхнови младите хора в България. Затова и го очакваме с огромно нетърпение." Куирк обяви, че цената на билетите за грандиозното парти ще бъде 69 лева.

"Игрите на глада: Възпламеняване" e филм на годината според наградите на MTV

В театър "Нокиа" в Лос Анджелис се състоя церемонията по връчване на филмовите награди на MTV. Домакин на шоуто бе комикът и водещ на т...

Като част от събитието MTV presents VARNA BEACH, на живо от Варна ще бъде осъществено специално шоу, което ще бъде излъчено по света от водещите международни музикални телевизионни канали на MTV.

MTV presents VARNA BEACH продължава дългогодишната традиция на MTV за партньорство с бордове и управителни съвети на туристически фирми с цел популяризиране на градове и региони сред младежките аудитории. Сред последните съвместни музикални проекти на живо, се открояват събитията MTV Crashes в Плимут и Ковънтри, Club MTV в Хърватия, Дери, Гьотеборг и Суонзи, без да се пропуска флагманът Музикални награди на MTV Европа, който миналата година се проведе в Ротердам. Предстои и събитието MTV presents Gibraltar Calling, което ще се проведе през септември 2017 г.

Допълнителна информация за MTV presents VARNA BEACH, относно други подробности и звездните участници, предстои да бъде обявена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com